Libnet.ro
UNICEF

19:15

Irina Begu: N-a fost cel mai bun tenis al meu, am fost incordata, dar sunt fericita ca am trecut!

România Liberă România Liberă,
Irina Begu: N-a fost cel mai bun tenis al meu, am fost incordata, dar sunt fericita ca am trecut!

E imposibil sa nu remarci, mai intai si mai intai, ca Irina continua sa profite de culoarul pe care singura si l-a creat. continuă pe România Liberă

Mats Wilander: Simona Halep este Djokovic feminin. Daca Serena si Sharapova nu vor juca cel mai bun tenis, vor pierde in fata Simonei

Mats Wilander a laudat evolutia Simonei Halep in meciul castigat, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, fiind de parere ca numarul trei mondial arata un real progres in joc, iar Serena Williams si Maria Sharapova trebuie sa evolueze la cel mai inalt nivel ca sa o poata invinge.

Model de CV: cum iti faci cel mai bun Curriculum Vitae si ce cauta angajatorii intr-un CV

Modele de CV exista o multime pe internet, de la Curriculum Vitae standard la CV-uri personalizate sau la Europass modelul de CV european), insa cum arata cel mai bun model de CV aflam de la specialistii in recrutare contactati de Adevarul.

INFOGRAFICA: 2014 a fost cel mai calduros an din istorie

13 din cei mai caldurosii 14 ani din istorie sunt din acest secol .

Primele poze cu cel mai bun telefon HTC ne arata ca taiwanezii n-au nimic impresionant de vandut in 2015

HTC va lansa un nou telefon in aceasta primavara. Dupa doua modele cu design si materiale premium, ne asteptam la ceva bun, dar s-ar putea sa fim dezamagiti.

Australian Open 2015: Culoar bun si pentru Irina Begu. Urmatorul adversar n-ar trebui sa-i puna mari probleme

Irina Begu reuseste o evolutie exemplara la Australian Open 2015, undea trecut deja in turul al treilea, dupa ce a batut-o pe Siniakova.

Australian Open 2015: Begu a castigat cel mai mare premiu din cariera, prin calificare in turul 3

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, calificata in premiera in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, a castigat cel mai mare premiu din cariera.

Analiza: Cum a reusit Irina Begu s-o descifreze pe Angelique Kerber si sa revina dupa un set pierdut la zero

Au fost doua mari surprize in prima zi la AO15 pe tabloul feminin, iar una dintre ele a fost reusita de o jucatoare din Romania: Irina Begu a scos-o din turneu pe favorita 9, Angelique Kerber, si s-a calificat pentru a doua oara in turul secund la Melbourne.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si a patruns vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 4:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adicain faza optimilor de finala.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft (vineri dupa ora 3:30)

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si are o sansa imensa de a patrunde vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 3:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adica de a ajunge in faza optimilor de finala.

VIDEO Imagini inedite din 2006 cu Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu au fost protagonistele unui material realizat de TVR in 2006. Imagini de colectie si un interviu cu Simona Halep la 15 ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )