Libnet.ro
UNICEF

18:30

Biroul Electoral Bucuresti a respins renumararea voturilor in Sectorul 5 Piedone va fi primar

Hotnews Hotnews,
 Biroul Electoral Bucuresti a respins renumararea voturilor in Sectorul 5 Piedone va fi primar

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a hotarat, duminica, sa admita contestatiile depuse la decizia anterioara a Biroului Electoral de sector de renumarare a buletinelor de vot din Sectorul 5. continuă pe Hotnews

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a respins renumararea voturilor pentru Sectorul 5. Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, ramane primar

Duminica, Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a hotarat sa admita contestatiile depuse la decizia anterioara a Biroului Electoral de sector de renumarare a buletinelor de vot din Sectorul 5, informeaza.

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a respins renumararea voturilor pentru Sectorul 1

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a respins, duminica, renumararea voturilor in Sectorul 1, informeaza Agerpres. Ca urmare a analizei contestatiilor prin prisma motivelor invocate, a actelor depuse.

Clotilde Armand, prima reactie dupa ce BEM a respins renumararea voturilor: Le este greu sa creada asta, dar sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand, candidatul din partea USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, odata ce BEM a respins cererea de renumarare a voturilor. Biroul Municipiului.

Clotilde Armand: Biroul Electoral a respins contestatiile PSD, sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a anuntat ca Biroul Electoral Bucuresti a respins contestatiile PSD la alegerile din Sectorul 1, ceea ce inseamna ca reprezentanta USR-PLUS va fi noul primar din sector.

Biroul Electoral Central a respins, pentru a doua oara, cererea de anulare a alegerilor la sectorul 1, formulata de PSD

Biroul Electoral Centrala respins pentru a doua oara cererea de anulare a alegerilor in sectorul 1. Solicitarea fusese facuta de catre PSD, dupa aparitia in spatiul public alinregistrararii cu.

Biroul Electoral a respins contestatiile PSD. Clotilde Armand se declara primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a anuntat ca se considera a fi, oficial, primarul Sectorului 1, dupa ce Biroul Elect.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE: Nu exista temei legal pentru renumararea voturilor in Sectorul 5

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi ca nu exista temei legal pentru renumararea voturilor in Sectorul 5.

UPDATE. BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor in Sectorul 1. Voturile nu se mai numara nici la sectorul 5 - circulara

Biroul Electoral Central a respins din nou solicitarea PSD de a fi anulate alegerile din Sectorul 1, au spus surse ale institutiei, pentru News. ro.

CLOTILDE ARMAND: Biroul electoral municipal a respins contestatiile

Clotilde Armand a precizat astazi pe Facebook ca biroul electoral municipal a respins contestatiile PSD, iar la Sectorul 1 nu vor fi anulate alegerile si nici nu vor fi renumarate voturile. Manipularea abjecta s-a terminat.

Dan Cristian Popescu anunta ca Biroul Electoral i-a respins cererea privind renumararea voturilor din Sectorul 2

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru Sectorul 2, a declarat ca cererea sa privind renumararea voturilor din sector a fost respinsa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )