Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clotilde Armand: Biroul Electoral a respins contestatiile PSD, sunt oficial primarul Sectorului 1

Hotnews Hotnews,
 Clotilde Armand: Biroul Electoral a respins contestatiile PSD, sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a anuntat ca Biroul Electoral Bucuresti a respins contestatiile PSD la alegerile din Sectorul 1, ceea ce inseamna ca reprezentanta USR-PLUS va fi noul primar din sector. continuă pe Hotnews

Biroul Electoral a respins contestatiile PSD. Clotilde Armand se declara primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a anuntat ca se considera a fi, oficial, primarul Sectorului 1, dupa ce Biroul Elect.

CLOTILDE ARMAND: Biroul electoral municipal a respins contestatiile

Clotilde Armand a precizat astazi pe Facebook ca biroul electoral municipal a respins contestatiile PSD, iar la Sectorul 1 nu vor fi anulate alegerile si nici nu vor fi renumarate voturile. Manipularea abjecta s-a terminat.

Scandalul alegerilor pentru Primaria Sectorului 1 a ajuns la final. Clotilde Armand: Sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a precizat duminica pe Facebook ca biroul electoral municipal a respins contestatiile PSD, iar la Sectorul 1 nu vor fi anulate alegerile si nici nu vor fi renumarate voturile. Manipularea abjecta s-a terminat. Stiu ca le este greu sa creada asta dar de astazi sunt oficial primarul Sectorului 1, a adaugat Armand.

Clotilde Armand: Contestatiile PSD impotriva mea, respinse. Sunt oficial primarul Sectorului 1

Punct final in scandalul saptamanii. Clotilde Armand anunta ca Biroul Municipiului Bucuresti a respins cu 11 la 4 voturi, contestatiile PSD impotriva ei. De astazi sunt oficial primarul Sectorului 1, a anuntat aceasta pe contul ei de Facebook.

Tudorache: Ce cautau in camera trei reprezentanti USR? Soferul meu nu a intrat niciodata in biroul electoral de sector, asa cum zicea Clotilde Armand

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat ca acele imagini au fost filmate de pe monitoare, deci nu au fost alterate din hard. Edilul in functie s-a intrebat ce cautau in incapere trei reprezentanti de la USR si a adaugat ca soferul sau nu a intrat niciodat in biroul electoral de sector, asa cum a afirmat Clotilde Armand.

FOTO Ce au scris PSD si ALDE pe procesul verbal care o declara oficial pe Clotilde Armand primar al sectorului 1

Reprezentantii PSD si ALDE in Biroul Electoral al Sectorului 1 au refuzat sa semneze procesul verbal prin care Clotilde Armand este declarata oficial castigatoare a alegerilor locale si noul primar al sectorului 1.

Clotilde Armand, prima reactie dupa ce BEM a respins renumararea voturilor: Le este greu sa creada asta, dar sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand, candidatul din partea USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, odata ce BEM a respins cererea de renumarare a voturilor. Biroul Municipiului.

Clotilde Armand explica imaginile in care persoane prezentate ca fiind membri USR par ca umbla la sacii cu voturi la Biroul Electoral al Sectorului 1

Candidata PNL - USR PLUS la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand explica imaginile difuzate de Antena 3 in care persoane prezentate ca fiind membri USR par ca umbla la sacii cu voturi, la Biroul Electoral al Sectorului 1.

Este oficial: Clotilde Armand si Cristian Popescu Piedone sunt primari ai Sectoarelor 1 si 5

Vine o decizie de ulltima ora de la Biroul Electoral al Municipiului: voturile nu se renumara iar alegerile nu se reiau in Sectoarele 1 si 5 iar primarii alesi raman Clotilde Armand si Cristian Popescu Piedone.

USR Sector 1, despre imaginile de la Biroul Electoral: Sacii au fost manipulati exclusiv de personalul auxiliar al BES. Sacul scos din sala cu voturi este un sac cu semnaturi, nu cu voturi, pentru a se verifica procesele verbale

Tentativa de frauda a fost oprita in timp util si votul locuitorilor din Sectorul 1 nu a fost fraudat, spune USR Sector 1 referitor la prinderea unui consilier PSD cu peste 400 de procese verbale in brate, in conditiile in care la acel moment inca mai erau sectii neinchise la BES1. Despre imaginile video aparute din interiorul BES1 unde erau tinuti sacii cu voturi, USR S1 spune ca sacii au fost manipulati exclusiv de personalul auxiliar al Biroul Electoral Sector 1 si ca sacul scos din sala cu voturi este un sac cu semnaturi, nu cu voturi, scos la cererea BES-ului pentru a se verifica procesele verbale. Acest sac a fost evident adus inapoi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )