Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

CLOTILDE ARMAND: Biroul electoral municipal a respins contestatiile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CLOTILDE ARMAND: Biroul electoral municipal a respins contestatiile

Clotilde Armand a precizat astazi pe Facebook ca biroul electoral municipal a respins contestatiile PSD, iar la Sectorul 1 nu vor fi anulate alegerile si nici nu vor fi renumarate voturile. Manipularea abjecta s-a terminat. continuă pe Ziarul Bursa

Biroul Electoral a respins contestatiile PSD. Clotilde Armand se declara primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a anuntat ca se considera a fi, oficial, primarul Sectorului 1, dupa ce Biroul Elect.

Biroul Electoral Municipal Bucuresti, despre deciziile contradictorii privind renumararea voturilor: Se impune interpretarea unitara a legii de catre BEC

Deciziile birourilor electorale de sector in scandalul fraudarii alegerilor in Capitala sunt contradictorii - Biroul Electoral Sector 5 a admis cererile de renumarare a voturilor, in timp ce Birourile Electorale Sector 2, 3 si 4 le-au respins, in conditiile legislatiei neclare privind renumararea voturilor. Biroul Electoral Municipal spune ca in acest caz se impune aplicarea corecta si interpretarea unitara a dispozitiilor privitoare la alegeri pe intreg teritoriul tarii, iar acest lucru poate fi facut numai de catre Biroul Electoral Central.

Scandalul alegerilor pentru Primaria Sectorului 1 a ajuns la final. Clotilde Armand: Sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a precizat duminica pe Facebook ca biroul electoral municipal a respins contestatiile PSD, iar la Sectorul 1 nu vor fi anulate alegerile si nici nu vor fi renumarate voturile. Manipularea abjecta s-a terminat. Stiu ca le este greu sa creada asta dar de astazi sunt oficial primarul Sectorului 1, a adaugat Armand.

Parchetul, sesizat de Biroul Electoral Municipal pentru acces ilegal la camerele video din birouri de la sectorul 1

Presedintele biroului electoral al circumscriptiei electorale nr. 42 a Municipiului Bucuresti a sesizat Parchetul Tribunalului Bucuresti in legatura cu aparitia imaginilor de pe camerele de supraveghere care arata persoane de la biroul electoral sector 1 care umbla la sacii cu voturi pentru Sectorul 1 al Capitalei.

Biroul Electoral Bucuresti a respins renumararea voturilor in Sectorul 5 Piedone va fi primar

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a hotarat, duminica, sa admita contestatiile depuse la decizia anterioara a Biroului Electoral de sector de renumarare a buletinelor de vot din Sectorul 5.

Clotilde Armand: Biroul Electoral a respins contestatiile PSD, sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a anuntat ca Biroul Electoral Bucuresti a respins contestatiile PSD la alegerile din Sectorul 1, ceea ce inseamna ca reprezentanta USR-PLUS va fi noul primar din sector.

Biroul Electoral Central a respins, pentru a doua oara, cererea de anulare a alegerilor la sectorul 1, formulata de PSD

Biroul Electoral Centrala respins pentru a doua oara cererea de anulare a alegerilor in sectorul 1. Solicitarea fusese facuta de catre PSD, dupa aparitia in spatiul public alinregistrararii cu.

Clotilde Armand, prima reactie dupa ce BEM a respins renumararea voturilor: Le este greu sa creada asta, dar sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand, candidatul din partea USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, odata ce BEM a respins cererea de renumarare a voturilor. Biroul Municipiului.

UPDATE. BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor in Sectorul 1. Voturile nu se mai numara nici la sectorul 5 - circulara

Biroul Electoral Central a respins din nou solicitarea PSD de a fi anulate alegerile din Sectorul 1, au spus surse ale institutiei, pentru News. ro.

Clotilde Armand: Contestatiile PSD impotriva mea, respinse. Sunt oficial primarul Sectorului 1

Punct final in scandalul saptamanii. Clotilde Armand anunta ca Biroul Municipiului Bucuresti a respins cu 11 la 4 voturi, contestatiile PSD impotriva ei. De astazi sunt oficial primarul Sectorului 1, a anuntat aceasta pe contul ei de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )