Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clotilde Armand, prima reactie dupa ce BEM a respins renumararea voturilor: Le este greu sa creada asta, dar sunt oficial primarul Sectorului 1

B1 B1,
Clotilde Armand, prima reactie dupa ce BEM a respins renumararea voturilor: Le este greu sa creada asta, dar sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand, candidatul din partea USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, odata ce BEM a respins cererea de renumarare a voturilor. Biroul Municipiului. continuă pe B1

Clotilde Armand, prima reactie dupa aparitia dovezii fraudarii alegerilor: Doamna Firea si fostul primar sunt doar niste loseri disperati

Tensiuni uriase miercuri seara, dupa ce in emisiunea Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, au fost prezentate posibile imagini doveditoare ale fraudarii alegerilor. Desi nu este o informatie oficiala, imaginile in care niste membri USR-PLUS scormonesc in saci si il sustrag unul dintre acestia ridica multe smene de intrebare. Imagini neobisnuite surprinse de camerele de .

Alex Bodi, prima reactie dupa ce a batut-o pe Bianca Dragusanu. Este halucinant ce a declarat

Un mare scandal a socat lumea mondena autohtona. Bianca Dragusanu a atras atentia presei din cauza felului in care a aparut public. Aceasta abia se mai tinea pe picioare si avea ochiul vanat, tinandu-se de partenerul ei de viata, de la masina si pana la intrarea in locuinta. Alex Bodi, prima reactie dupa ce a .

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce a fost batuta de Alex Bodi. A spus tot adevarul

Pentru Bianca Dragusanu ultimele zile nu au fost chiar cele mai bune. Vedeta spunea ca o sa urmeze o serie de dezvaluiri socante, facand aluzie la alte violente din partea lui Alex Bodi. Apoi s-a scris ca acesta a batut-o din nou. Bianca a postat astazi cateva imagini cu o domnisoara pe care o jigneste .

CLOTILDE ARMAND: Biroul electoral municipal a respins contestatiile

Clotilde Armand a precizat astazi pe Facebook ca biroul electoral municipal a respins contestatiile PSD, iar la Sectorul 1 nu vor fi anulate alegerile si nici nu vor fi renumarate voturile. Manipularea abjecta s-a terminat.

Scandalul presupusei fraude la Sectorul 1 continua: Explicatia lui Dan Tudorache, dupa ce Clotilde Armand a declarat ca soferul pesedistului a fost omul-cheie

Renumararea voturilor la Sectorul 1 nu va avea loc, unde au candidat Clotilde Armand, de la USR PLUS si Dan Tudorache, de la PSD. in schimb, ambii candidati lanseaza acuzatii de frauda. Dupa formularele suspecte.

Biroul Electoral a respins contestatiile PSD. Clotilde Armand se declara primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a anuntat ca se considera a fi, oficial, primarul Sectorului 1, dupa ce Biroul Elect.

Clotilde Armand: Biroul Electoral a respins contestatiile PSD, sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a anuntat ca Biroul Electoral Bucuresti a respins contestatiile PSD la alegerile din Sectorul 1, ceea ce inseamna ca reprezentanta USR-PLUS va fi noul primar din sector.

Scandalul alegerilor pentru Primaria Sectorului 1 a ajuns la final. Clotilde Armand: Sunt oficial primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a precizat duminica pe Facebook ca biroul electoral municipal a respins contestatiile PSD, iar la Sectorul 1 nu vor fi anulate alegerile si nici nu vor fi renumarate voturile. Manipularea abjecta s-a terminat. Stiu ca le este greu sa creada asta dar de astazi sunt oficial primarul Sectorului 1, a adaugat Armand.

Clotilde Armand: Contestatiile PSD impotriva mea, respinse. Sunt oficial primarul Sectorului 1

Punct final in scandalul saptamanii. Clotilde Armand anunta ca Biroul Municipiului Bucuresti a respins cu 11 la 4 voturi, contestatiile PSD impotriva ei. De astazi sunt oficial primarul Sectorului 1, a anuntat aceasta pe contul ei de Facebook.

Aici locuieste Clotilde Armand, alaturi de sot si copii. Cum arata casa noului primar al Sectorului 1. FOTO

Dupa controverse, acuze si emotii, datele de la Biroul Electoral Central au declarat-o invingatoare la alegerile locale 2020, pentru postul de primar al Sectorului 1, pe Clotilde Armand. Oficialul USR a devenit liderul zonei in care locuieste impreuna cu sotul si cei patru copii. Clotilde Armand locuieste intr-o casa cocheta, alaturi de sot si copii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )