Libnet.ro
UNICEF

00:07

Biserica-miracol din Romania. Locul unde razele Soarelui descriu viata lui Iisus Hristos

Antena3 Antena3,
Biserica-miracol din Romania. Locul unde razele Soarelui descriu viata lui Iisus Hristos

Fascinanta biserica de la Patrauti schimba tot ce stiam despre lacasele de cult din Moldova. Biserica ridicata in secolul XV de domnitorul Stefan cel Mare a ascuns secrete nebanuite pana recent. S-a. continuă pe Antena3

Cum au petrecut Pastele vedetele din Romania

Vedetele din Romania au petrecut Pastele, in marea majoritate, alaturi de familie si de cei dragi. Iata ce fotografii au postat pe paginile lor de socializare si ce mesaje le-au transmis fanilor lor.

Eurostat: Locurile de munca din Romania, printre cele mai periculoase din UE. Numarul de accidente mortale, mai mult decat dublu fata de media europeana

Locurile de munca din Romania sunt printre cele mai periculoase din Uniunea Europeana. In anul 2016, in Romania a fost inregistrata o rata standardizata de incidenta de 6,11 accidente mortale la 100. 000 de lucratori, mai mult decat dublu fata de media.

FOTOGALERIE Cum arata santierul MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania

Parintii copiilor bolnavi de cancer locuiesc pe un scaun. Pe un scaun vom sta si noi si nu ne ridicam pana nu vom strange 100. 000 de SMS-uri. Acum un an si jumatate incepea campania de strangere de fonduri pentru constructia MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania - spitalul Fundeni. Un an si jumatate mai tarziu, MagicHOME este aproape gata si este de asteptat ca in urmatoarele luni sa isi deschida portile.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Vremea va deveni instabila, in Sambata Mare, in regiunile din jumatatea vestica a teritoriului, unde si valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta; vor fi innorari temporar accentuate si.

MARELE CUTREMUR va avea loc, CURAND?! Gheorghe Marmureanu, ANUNT BOMBA la 42 de ani de la CEL MAI MARE SEISM din Romania!

Romania a fost zguduita de cel mai puternic seism, pe 4 martie 1977. Aavut o magnitudine de 7,3 grade pe scara Richter si a produs enorm de multe pagube si au murit foarte multi oameni. Peste 30. 000 de.

MARELE CUTREMUR va avea loc CURAND?! Gheorghe Marmureanu, ANUNT BOMBA la 42 de ani de la CEL MAI MARE SEISM din Romania!

Romania a fost zguduita de cel mai puternic seism, pe 4 martie 1977. Aavut o magnitudine de 7,3 grade pe scara Richter si a produs enorm de multe pagube si au murit foarte multi oameni. Peste 30. 000 de.

O vedeta din Romania impodobeste pomul de Paste

Drob, oua, peste si multe alte bunatati! Asta a pregatit Barbie de Romania pentru masa de Paste. Iar asta nu e tot. Femeia de afaceri are o traditie aparte! Mai exact impodobeste pomul de.

VIDEO Imagini din drona cu singurul giratoriu suspendat peste o autostrada din Romania - Nodul rutier de pe A4 care nu e inca gata dupa 10 ani si care, momentan, nu duce nicaieri

Pe autostrada A4, autotrada de centura a municipiului Constanta, se lucreaza de zor la nodul rutier Poiana, spatiile de seviciu si un centru de intretinere - niste ramasite a contractului semnat inca din 2008. Nodul rutier presupune amenajarea primului sens giraoriu suspendat peste o autostrada din Romania, insa investitia in nodul Poiana este practic inutila in acest moment pentru ca drumul de acces spre Constanta este unul de pamant, neasfaltat, atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura.

[P] De ce sunt europarlamentarele importante pentru tinerii din Romania?/ E timpul tau. Decide viitorul Romaniei!

Cati dintre noi indrazneau sa viseze, in urma cu 15-20 de ani, ca vom putea calatori, studia si munci liber in orice tara din Uniunea Europeana ? Acum toate acestea fac parte din normalitatea vietii de zi cu zi. inainte de 1989, tinerii absolventi se trezeau aruncati si legati de glie in colturi de tara indepartate de familiile lor. Dupa caderea comunismului, isi petreceau zile intregi la cozi la vize pentru a putea calatori in tarile occidentale. Acum tinerii circula, studiaza si muncesc liber in Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )