Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bistrita: Trei trenuri de calatori OPRITE din cauza copacilor cazuti

B1 B1,
Bistrita: Trei trenuri de calatori OPRITE din cauza copacilor cazuti

Trei trenuri de calatori sunt oprite in statii, pe parcurs, vineri dimineata, pe tronsonul Lunca Ilvei - Ilva Mica din judetul Bistrita-Nasaud, din cauza unor copaci cazuti pe sectia de cale ferata. continuă pe B1

Trei trenuri de calatori au ramas blocate intre Bistrita-Nasaud si Suceava, dupa ce un copac doborat de vant s-a prabusit pe calea ferata

Trei trenuri sunt blocate inca de joi seara intre Bistrita-Nasaud si Suceava, dupa ce un copac doborat de vant s-a prabusit pe calea ferata. Se pare ca este afectat si firul de contact, fiind necesara tractarea trenurilor cu locomotive diesel.

Un copil de trei ani a murit din cauza unui ou de ciocolata. Cum a fost posibila o asemenea tragedie

Majoritatea parintilor se confrunta cu mari probleme atunci cand copilul lor vede un ou de ciocolata cu surprize. Cazul tragic al unui copil de trei ani din Franta a fost un semnal de alarma pentru.

UPDATE Traficul feroviar a fost reluat in zona montana din judetele Bistrita-Nasaud si Suceava, unde 3 trenuri de calatori fusesera oprite vineri dimineata

3 trenuri de calatori sunt oprite in statii, in judetul Bistrita-Nasaud, din cauza unor copaci cazuti pe sectia de cale ferata 502, pe tronsonul Lunca Ilvei - Ilva Mica, anunta Centrul Infotrafic. In total, 100 de pasageri se afla in cele 3 trenuri. UPDATE: Traficul feroviar in zona a fost reluat in jurul orei 9:00.

Trei trenuri de calatori, blocate pe ruta Luca Ilvei-Ilva Mica. Pe calea ferata au cazut copaci

Trei trenuri de calatori sunt oprite in gari vineri dimineata, pe tronsonul Lunca Ilvei - Ilva Mica din judetul Bistrita-Nasaud, din cauza unor copaci cazuti pe sectia de cale ferata 502 .

SEAT si-a suspendat productia pe o linie din cauza protestelor care au inchis strazile Cataloniei

Constructorul spaniol de automobile SEAT si-a oprit productia pe una dintre cele trei linii de la amiaza zilei de marti, din cauza ca aprovizionarea cu piese a fost intrerupta in urma inchiderii drumurilor pricinuite de proteste, relateaza Reuters.

Premierul Tudose: Benzina nu s-a scumpit din cauza supraaccizei ci din cauza fenomenelor din Golful Mexic

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca pretul carburantilor nu a crescut in Romania din cauza supraaccizei, ci a faptului ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic.

Premierul Tudose: Pretul carburantului nu a crescut din cauza supraaccizei

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri ca pretul carburantilor nu a crescut din cauza supraaccizei, ci din cauza ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic, potrivit Agerpres.

Traficul este oprit pe Autostrada Soarelui, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie. Circulatia se desfasoara pe DN 3

Circulatia rutiera este oprita oprita, vineri, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 49, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie, relateaza News. ro. Circulatia este deviata pe Drumuil National 3, intre Lehliu Gara si Fundulea.

UPDATE Traficul pe Autostrada Soarelui a fost reluat, dupa ce a fost oprit din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie

Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui a fost reluata, vineri, dupa ce aceasta a fost oprita, la kilometrul 49, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie, relateaza News. ro. Circulatia a fost deviata, pe timpul sistarii traficului, pe Drumuil National 3, intre Lehliu Gara si Fundulea.

INCREDIBIL!!! Fabrica de masini iNCHISA din cauza unui...Leopard (FOTO)

Un leopard a facut ca cea mai mare fabrica de masini din India sa fie inchisa din cauza ca membrii institutiei s-au speriat de prezenta animalului, relateaza libertatea. ro. Autoritatile.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )