Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traficul este oprit pe Autostrada Soarelui, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie. Circulatia se desfasoara pe DN 3

Hotnews Hotnews,
 Traficul este oprit pe Autostrada Soarelui, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie. Circulatia se desfasoara pe DN 3

Circulatia rutiera este oprita oprita, vineri, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 49, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie, relateaza News. ro. Circulatia este deviata pe Drumuil National 3, intre Lehliu Gara si Fundulea. continuă pe Hotnews

UPDATE Traficul pe Autostrada Soarelui a fost reluat, dupa ce a fost oprit din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie

Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui a fost reluata, vineri, dupa ce aceasta a fost oprita, la kilometrul 49, din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie, relateaza News. ro. Circulatia a fost deviata, pe timpul sistarii traficului, pe Drumuil National 3, intre Lehliu Gara si Fundulea.

INCENDIU pe Autostrada spre Constanta: Traficul e OPRIT

Traficul pe Autostrada Soarelui este oprit, vineri, la kilometrul 49 din cauza fumului gros provenit de la un incendiu de vegetatie. Circulatia este deviata pe Drumul National 3, intre Lehliu Gara si.

Vizibilitate extrem de scazuta pe A2, din cauza unui incendiu de vegetatie

Pe autostrada A2, la kilometrul 49+500 de metri, vizibilitatea este extrem de redusa pe sensul de mers Constanta Bucuresti, din cauza fumului provenit de la un incendiu de vegetatie, informeaza Politia Romana.

SEAT si-a suspendat productia pe o linie din cauza protestelor care au inchis strazile Cataloniei

Constructorul spaniol de automobile SEAT si-a oprit productia pe una dintre cele trei linii de la amiaza zilei de marti, din cauza ca aprovizionarea cu piese a fost intrerupta in urma inchiderii drumurilor pricinuite de proteste, relateaza Reuters.

Premierul Tudose: Benzina nu s-a scumpit din cauza supraaccizei ci din cauza fenomenelor din Golful Mexic

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca pretul carburantilor nu a crescut in Romania din cauza supraaccizei, ci a faptului ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic.

Premierul Tudose: Pretul carburantului nu a crescut din cauza supraaccizei

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri ca pretul carburantilor nu a crescut din cauza supraaccizei, ci din cauza ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic, potrivit Agerpres.

INCREDIBIL!!! Fabrica de masini iNCHISA din cauza unui...Leopard (FOTO)

Un leopard a facut ca cea mai mare fabrica de masini din India sa fie inchisa din cauza ca membrii institutiei s-au speriat de prezenta animalului, relateaza libertatea. ro. Autoritatile.

Bistrita: Trei trenuri de calatori OPRITE din cauza copacilor cazuti

Trei trenuri de calatori sunt oprite in statii, pe parcurs, vineri dimineata, pe tronsonul Lunca Ilvei - Ilva Mica din judetul Bistrita-Nasaud, din cauza unor copaci cazuti pe sectia de cale ferata.

Declin in sectorul bancar european, din cauza incertitudinilor politice din regiune

Sectorul bancar european a scazut ieri, din cauza ingrijorarilor generate de instabilitatea politica din Spania, respectiv de informatia conform careia Banca Centrala Europeana BCE) ar putea cere provizioane mai mari pentru creditele neperformante.

Catalina Ponor: Din cauza sanatatii, care se cam joaca cu mine, si a varstei, am decis sa spun stop

Gimnasta Catalina Ponor a transmis un mesaj dupa participarea la CM de la Montreal, la care a ratat finalele la barna si sol, in care afirma ca isi incheie cariera din cauza sanatatatii si a varstei. Imi voi termina anul cu concursurile mici si demonstratiile deja planificate, dupa care din decembrie voi urma alt curs al vietii, a scris gimnasta de 30 de ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2036 seconds )