Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday pe woomie.ro: reduceri de pana la 80% la peste 1.000 de branduri

Adevărul Adevărul,
Black Friday pe woomie.ro: reduceri de pana la 80% la peste 1.000 de branduri

Intre 18 si 20 noiembrie, woomie. ro organizeaza Black Friday, cel mai asteptat maraton de shopping al anului, cu reduceri care ajung pana la 80% la toate categoriile de produse: echipamente sportive, imbracaminte, incaltaminte si accesorii!. continuă pe Adevărul

Black Friday la Quickmobile: Reduceri de pana la 90% si produse de la 1 leu

Quickmobile da startul campaniei de Black Friday in data de 18 noiembrie, atat in online cat si in magazinele fizice din toata tara. Telefoanele, gadgeturile si accesoriile vor fi disponibile la preturi mai mici cu pana la 90%, in shop-ul online,.

Black Friday 2016: EuroGsm are reduceri majore la zeci de produse

Black Friday 2016 la EuroGsm inseamna reduceri considerabile pentru toti clientii magazinului. EuroGsm intra in campania Black Friday 2016 in perioada cuprinsa intre 18 si 24 noiembrie 2016 si anunta reduceri la toate categoriile de produse. Printre produsele care fac parte din oferta de Black Friday 2016 vor fi telefoanele din categoria high-end, ca LG [].

Black Friday la eMag: reduceri la peste un milion de produse si o prima surpriza

Black Friday va fi, onorific, pe 18 noiembrie, cand cele mai multe magazine vor derula cate o campanie. eMag si-a anuntat planurile pentru acest an.

CEL.ro anunta cand da startul reducerilor de Black Friday 2016

Black Friday 2016 va aduce reduceri majore si produselor vandute de catre CEL. ro. roa anuntatca va participa la Black Fridayun nou val de reduceri. Din cate se pare, campania va porni in data de 18 noiembrie, iar oferta va fi unamult mai diversificata si mai mare decat cea de anul trecut. Astfel, magazinul online si-a [].

eMAG Black Friday: tot ce stim pana acum [LIVE TEXT]

Black Friday la eMAG este cel mai asteptat moment al anului pentru multi romani. Black Friday 2016 este ocazia perfecta pentru a-ti inlocui televizorul, pentru a iti cumpara un telefon nou sau pentru a-ti moderniza locuinta cu electrocasnice de top la pretul reduse. in randurile de mai jos am adunat tot ce stim pana acum [].

eMAG promite reduceri intre 35% si 80% de Black Friday si se angajeaza ca toate comenzile sa fie livrate pana in 28 noiembrie

Retailerul online eMAG vrea sa vanda in valoare de 250 milioane lei pe 18 noiembrie, de Black Friday, compania promitand ca va avea un stoc de un milion de produse la care reducerea medie va fi de 35%, iar cea maxima, de 80%. Compania are parteneriat cu sase firme de curierat si promite ca pana in 28 noiembrie vor fi onorate toate comenzile.

Sole Luxury Boutique anunta reduceri de pana la 60% la accesorii si produse de infrumusetare de Black Friday

Sole Luxury Boutique, retailer specializat in produse de infrumusetare si de lux, pregateste reduceri de pana la 60% cu ocazia Black Friday, pe anumite produse acestea ajungand pana la 3. 600 lei, atat in magazinele fizice, cat si in mediul online.

Quickmobile promite reduceri intre 10% si 90% de Black Friday

Quickmobile va tine Black Friday pe 18 noiembrie si a preagtit un stoc de 20 milioane lei, cu reduceri ce variaza intre 10% si 90%. In magazinele fizice din Romania, produsele sunt disponibile la preturi promotionale de vineri pana duminica, 20 noiembrie. Quickmobile este cunoscuta pentru faptul ca aduce extrem de repede cele mai recente smartphone-uri, dar si pentru ca ani de zile a fost criticata intens pentru service.

Quickmobile anunta Black Friday cu produse la 1 leu

In mai putin de o saptamana incepe Black Friday. Pentru aceasta perioada, Quickmobile sustine ca s-a pregatit cu reduceri de pana la 90%, online si offline.

Black Friday 2016: PC Garage ofera sute de produse la reducere

Black Friday 2016 la PC Garage aduce reduceri considerabile al sute de produse din toate categoriile. PC Garage a anuntat campania dedicata Black Friday 2016, urmand a oferisute de produse la reducere. Weekendul reducerilor incepe in noaptea dintre 17 si 18 noiembrie si continua pana la 20 noiembrie, in cadrul campaniei Black Weekend. Evenimentul aduce [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )