Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

GALERIE FOTO Black Friday: sute de bucuresteni au stat la coada pentru a prinde ofertele de la magazinele fizice

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Black Friday: sute de bucuresteni au stat la coada pentru a prinde ofertele de la magazinele fizice

Black Friday 2013 a venit si in magazinele offline de la primele ore ale diminetii. Bucurestenii s-au adunat cuminti pana la deschiderea magazinelor si au intrat pentru a-si cumpara tablete, televizoare sau cuptoare cu microunde. continuă pe Adevărul

VIDEO Buzoienii au asaltat magazinele care au anuntat reduceri de Black Friday

Sute de buzoieni s-au inghesuit la primele ore ale diminetii pentru a beneficia de ofertele soc oferite, de Black Friday, de magazinele Domo, Flanco sau Altex. Oamenii s-a calcat in picioare la standurile de tablete, televizoare, calculatoare sau masini de spalat.

FOTO-GALERIE Black Friday cu repetitie la Cluj

Pentru clujenii care au ratat primele ore de cumparaturi de Black Friday, marile lanturi de hipermarketuri au pregatit mai multe zile de oferte. Cele mai mari reduceri sunt la televizoare, celelalte produse ramase dupa primul val de cumparaturi au reduceri foarte mici.

Black Friday Click Shop - sute de produse la reducere, Samsung Galaxy S4 Mini si iPad Mini, in oferta

De Black Friday, magazinul Click Shop a avut zeci de pagini cu produse la reducere. Printre acestea am gasit cateva televizoare interesante, telefoane si tablete.

Black Friday: Cel mai mare magazin pe foto-video are vanzari de un milion de euro si reduceri la tablete si telefoane

Black Friday a ajuns si la magazinele specializate pe echipamente foto si video. F64 Studio, cel mai mare din Romania, raporteaza vanzari de un milion de euro la ora 12. Iata care sunt reducerile la aparate foto si care ar fi cele interesante.

Black Friday la Orange tine pana pe 1 decembrie. Produse noi in fiecare zi

Orange da startul campaniei Black Friday toata saptamana care va fi exclusiv in magazinul online si va aduce sute de modele de produse cu reduceri de pana la 100% in perioada 22 noiembrie 1 decembrie.

Mobexpert adera la conceptul Black Friday.

Pentru prima oara, anul acesta Mobexpert adera la conceptul Black Friday. 522;n perioada 29 noiembrie 1 decembrie 2013, hipermagazinele Mobexpert din Bucuresti, Pitesti, Brasov, Sibiu, Iasi, Suceava si Oradea 523;si asteapta clientii cu reduceri de 50% pentru sute de decoratiuni, covoare, seturi de pat si cadouri de sarbatori. Produsele care vor beneficia de preturi reduse vor fi postate pe site-ul www. mobexpert. ro si pe pagina de Facebook Mobexpert 523;ncep515;nd cu 25 noiembrie. Pe l515;nga .

Black Friday 2013: Flanco: inghesuiala la tablete si televizoare.

Retailerul Flanco a vandut, in primele patru ore de la deschiderea reducerilor de Black Friday, 3. 600 de tablete si 1. 700 de masini de spalat, conform unui comunicat de presa. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri. eMag a vandut patru masini in trei minute Flanco a vandut, de asemenea, 1. 500 de notebook-uri si 3. 500 de televizoare, dintre care 57% au fost Smart. In ceea ce priveste camerele foto vandute, 33% au fost DSLR. Citeste si: Black Friday.

Black Friday: Informatii generale despre parcursul de vinerea neagra. Domeniul foto-video a mers foarte bine

Campania Black Friday inceputa pe 22 noiembrie aduce primele cifre. Pentru produsele electronice, romanii au cheltuit circa 400 de lei, pe cand pe echipamente foto-video comenzile au fost mai consistente.

REPORTAJ de la isteria de Black Friday, unde sute de romani s-au imbulzit in marile magazine

Vinerea Neagra sau Black Friday, asa cum este cunoscuta ziua marilor reduceri din an un eveniment imprumutat de la americani, pe care cei mai mari retaileri din Romania il organizeaza astazi , s-a bucurat in ultimii.

REPORTAJ de la isteria de Black Friday, unde sute de romani s-au imbulzit in marile magazine

Vinerea Neagra sau Black Friday, asa cum este cunoscuta ziua marilor reduceri din an un eveniment imprumutat de la americani, pe care cei mai mari retaileri din Romania il organizeaza astazi , s-a bucurat in ultimii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )