Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boala grava care afecteaza tot mai multe persoane. Se manifesta in timpul somnului

Antena3 Antena3,
Boala grava care afecteaza tot mai multe persoane. Se manifesta in timpul somnului

Paralizia in somn afecteaza tot mai multe persoane. Printre cauzele aparitiei ei se numara oboseala, stresul si anxietatea. Aceasta apare dupa somnul REM cel in care visam), insa se manifesta ca o stare s. continuă pe Antena3

Incendiu de proportii in China: Mai multe persoane au murit

O unitate de procesare a deseurilor din sudul Chinei a fost cuprinsa de flacari, noua persoane pierzandu-si viata, informeaza Reuters. Incendiul a izbucnit in orasul Qingyuan, din sudul provinciei.

Atac armat la o biserica din Rusia. Mai multe persoane au murit, iar alte cinci sunt grav ranite

Un atac armat a avut loc, duminica, la o biserica din sudul Rusiei. Atacatorul a deschis focul in fata lacasului de cult, chiar cand lumea iesea din cladire. A omorat patru oameni si a ranit alte cel puti.

Melanie Griffith, operata pentru a doua oara de cancer de piele: Cele mai multe persoane imi spun ca arat oribil

Actrita americana Melanie Griffith 60 de ani) a marturisit ca a fost supusa unei noi interventii chirurgicale pentru a indeparta o formatiune canceroasa din zona nasului, in urma careia s-a ales cu o cicatrice vizibila.

Val de infectii respiratorii diagnosticate de medici. Sunt cu 44% mai multe decat cele inregistrate anul trecut

Tot mai multi pacienti cu infectii respiratorii au trecut pragul cabinetelor medicilor de familie. Mai precis, peste 129. 000 de cazuri de infectii respiratorii s-au inregistrat in ultima saptamana, cu 44% mai multe decat in perioada similara a anului trecut. Au fost confirmate peste o mie de cazuri noi de gripa, cele mai multe in Bucuresti si in judetele Constanta, Olt, Brasov, Iasi.

PSD trebuie sa inteleaga ca semnalele din UE privind sanctionarea Romaniei sunt tot mai grave

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca PSD trebuie sa inteleaga ca semnalele din UE privind sanctionarea Romaniei pentru imixtiuni politice in justitie sunt tot mai grave si le cere social-democratilor sa nu riste destinul tarii pentru dosarele lui Liviu Dragnea.

Ovidiu Raetchi: PSD trebuie sa inteleaga ca semnalele din UE privind sanctionarea Romaniei sunt tot mai grave. Nu pot risca destinul tarii pentru dosarele lui Dragnea!

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirma ca PSD trebuie sa inteleaga ca semnalele din UE privind sanctionarea Romaniei pentru imixtiuni politice in justitie sunt tot mai grave si le cere social-democratilor sa nu riste destinul tarii pentru dosarele lui Liviu Dragnea.

ATENTIE cand sunteti luati la OCAZIE! Ce metoda ULUITOARE a folosit un TEPAR ca sa JEFUIASCA mai multe femei

Un barbat din Vicovu de Jos, judetul Suceava, Nicolae M. , de 37 de ani, a fost retinut de autoritati dupa ce a jefuit mai multe femei pe care le-a luat la ocazie. Barbatul lua persoanele la ocazie, iar pe drum.

ALERTA! Mai multe AMBASADE de la Moscova au primit PLICURI cu o SUBSTANTA periculoasa

Alerta la Moscova! Mai multe amabasade au primit plicuri care contin o substanta alba misterioasa. Institutiile au fost evacute, iar politia rusa a demarat imediat o ancheta, scrie The Moscow.

Teleorman, inundatiile au afectat mai multe gaspodarii

Mai multe curti, anexe gospodaresti, terenuri arabile si baza sportiva a Scolii Gimnaziale Draganest.

Reduceri electrocasnice eMAG. Care sunt cele mai tari oferte de astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG, anunta mai multe oferte pe care nu trebuie sa le ratezi. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri electrocasnice eMAG.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )