Libnet.ro
UNICEF

11:15

Doliu in lumea muzicii! O cunoscuta interpreta si textiera din Romania s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Doliu in lumea muzicii! O cunoscuta interpreta si textiera din Romania s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Doliu in lumea muzicii! A murit interpresta si textiera Roxana Popescu. Clopote albe si clopote negre o insotesc astazi in drumul spre eternitate pe Roxana Popescu, un om care a ne-a rascolit din umbra sufletele. continuă pe B1

Doliu in lumea muzicii. O interpreta celebra din Romania s-a stins din viata

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit interpresta si textiera Roxana Popescu. Clopote albe si clopote negre o insotesc astazi in drumul spre eternitate pe Roxana Popescu, un om care a ne-a rascolit din umbra.

A MURIT! Doliu in lumea muzicii: Una dintre cele mai celebre intreprete, care a incantat milioane de romani cu slagarele sale, s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Doliu in lumea muzicii! A murit interpresta si textiera Roxana Popescu. CLICK AICI - Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad iNGERI! FOTO) Clopote albe.

Doliu in lumea muzicii romanesti. S-a stins din viata cantaretul preferat al lui Ceausescu (FOTO)

Alexandru Jula s-a stins din viata, miercuri, la varsta de 83 de ani. Interpretul fusese internat luni la spital, in Galati, dupa un accident vascular cerebral, scrie Antena3. Artistul a inregistrat.

Doliu in lumea muzicii! Solistul unei trupe s-a stins din viata la 43 de ani

Stewart Lupton, cantaretul din trupa Jonathan Fire*Eater, a murit la 43 de ani. Anuntul a fost facut de Sarah Lupton, una dintre verisoarele sale. Potrivit rollingstone. com, nu se stie inca ce a dus la moarte.

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este .

Video. Cum arata primele autobuze electrice din Romania, puse in circulatie la Cluj

Primele zece autobuze electrice din Romania au fost puse in circulatie, joi, de Primaria Cluj-Napoca si Compania de Transport Public CTP), scrie Agerpres .

Care este cea mai mare PENSIE din Romania

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de peste 56. 800 de lei si este incasata de un magistrat, informeaza Economica. net. Desi primeste echivalentul a peste 12. 000 de euro,.

Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Piata sistemelor de ventilatie din Romania este estimata la aproximativ 51 milioane de euro in 2016, dupa o crestere semnificativa in 2015 peste 36% fata de anul anterior) si 2016 +15. 4%), potrivit unui studiu realizat la finalul anului trecut de.

Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra creatoare de moda, gasita moarta cu corpul zdrobit... (FOTO)

O stilista si bloggerita foarte cunoscuta in lumea modei din Romaniei a murit dupa ce a cazut de la etajul 6. Este vorba despre Raluca Rosu, care avea 28 de ani si era unul dintre cei mai apreciati.

Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra CREATOARE DE MODA, gasita moarta cu corpul zdrobit... (FOTO)

O stilista si bloggerita foarte cunoscuta in lumea modei din Romaniei a murit dupa ce a cazut de la etajul 6. Este vorba despre Raluca Rosu, care avea 28 de ani si era unul dintre cei mai apreciati.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )