Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban - intalnire cu reprezentantii minoritatilor nationale reprezentate in Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban - intalnire cu reprezentantii minoritatilor nationale reprezentate in Parlament

Presedintele PNL, Ludovic Orban, are astazi o intalnire cu reprezentantii minoritatilor nationale reprezentate in Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Ludovic Orban va avea o intalnire marti cu presedintele Klaus Iohannis

Liderul PNL Ludovic Orban va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului nu a anuntat desemnarea unui premier, la finalul consultarilor de luni, ci ca va avea loc o a doua runda de consultari cu partidele parlamentare, au declarat surse politice, pentru News. ro.

Orban incearca sa obtina sustinerea minoritatilor nationale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit marti cu reprezentantii minoritatilor nationale reprez.

Ludovic Orban: Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD Deschiderea noastra de a continua negocierile cu USR-PLUS e aceeasi Mandatul dat de BPN prevede ca sefia Camerei Deputatilor sa revina presedintelui PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut o conferinta de presa dupa discutia purtata de liberali cu seful statului, in marja consultarilor desfasurate luni la Cotroceni, si a precizat ca i-a prezentat.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban vor avea marti o noua intalnire

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti dimineata, o intalnire cu presedintele PNL, Ludovic Orban.

intalnire de gradul zero! Klaus Iohannis, discutii cruciale cu Ludovic Orban la Palatul Cotroceni

Intalnire de gradul 0 pe scena politica. Klaus Iohannis l-a chemat astazi, la discutii, pe Ludovic Orban.

Bogdan Chirieac explica esecurile lui Ludovic Orban. S-a inconjurat de analfabeti functional, de persoane cu IQ foarte scazut

Jurnalistul Bogdan Chirieac a explicat marti, la Punctul de intalnire, de ce Ludovic Orban nu a demisionat si din functia de presedinte al PNL, dupa ce a renuntat la functia de premier in urma rezultatelor alegerilor parlamentare.

Surse: Ludovic Orban, chemat de Iohannis pentru noi discutii referitoare la guvern. Renunta sau nu liderul PNL la sefia Camerei Deputatilor?

Ludovic Orban este in aceasta dimineatala o intalnire cu Klaus Iohannis pentur a vorbi despre situatia negocierilor, in conditiile in care acestea s-au blocat la impartirea primelor functii in stat, potrivit unor surse politice.

Presedintele Iohannis discuta, din nou, cu Ludovic Orban despre viitorul guvern

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti dimineata, o intalnire cu presedintele PNL, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice citate de Agerpres.

Ludovic Orban, sageti catre Barna: Orice propunere trebuie adusa pe masa discutiilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, intr-o declaratie de presa, ca orice propunere privind guvernarea si functiile din Parlament trebuie sa fie discutata in coalitie inainte de a fi comunicata public.

Iohannis nu a ales pe niciunul din cei patru premieri propusi. il va desemna oare din nou pe Ludovic Orban?

Marcel Ciolacu, PSD: Am propus un guvern de uniune nationala cu toate partidele din Parlament, inclusiv PNL * Ludovic Orban, PNL: Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD * Dacian Ciolos, USRPLUS: Nu vrem nicio formula in care PSD sa fie implicat formal la masa sau pe sub masa * Dan Barna, USRPLUS: Ideea e de a negocia de sus pana jos toate pozitiile * Kelemen Hunor: Nu cred ca in acest moment un guvern de uniune nationala este o solutie viabila Consultarile de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor parlamentare rezultate in urma alegerilor din 6 decembrie s-au incheiat, ieri, asa cum au inceput: fara nicio decizie. Patru premieri au fost propusi lui Klaus Iohannis - Alexandru Rafila, Florin Citu, Dacian Ciolos si Calin Georgescu - dar niciunul nu a primit girul din partea presedintelui tarii, pentru ca niciuna dintre formatiunile politice parlamentare nu a prezentat constituirea unei majoritati clare care sa asigure investirea viitorului guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )