Libnet.ro
UNICEF

09:30

Bogdan Licu isi cere iertare victimelor Revolutiei

România Liberă România Liberă,
Bogdan Licu isi cere iertare victimelor Revolutiei

Procurorul general interimar spune ca, in Dosarul Revolutiei s-au dat mai multe solutii de clasare, . continuă pe România Liberă

Procurorul general: Cer iertare victimelor Revolutiei din decembrie 1989 si societatii romanesti pentru neindeplinirea obligatiei legale de a stabili adevarul si de a trage la raspundere vinovatii

Procurorul general interimar Bogdan Licu le cere iertare victimelor Revolutiei din decembrie 1989 si societatii romanesti pentru neindeplinirea de catre Ministerul Public, in toti acesti ani, a obligatiei legale de a stabili adevarul si de a-i trage la raspundere pe cei vinovati.

Bogdan Licu, despre Rezolutia din Parlamentul European: Cer iertare victimelor Revolutiei

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, si-a cerut scuze victimelor Revolutiei Romane din 1989 si intregii societati romanesti si a asigurat ca va face tot ce tine de el pentru aflarea adevarului si condamnarea celor responsabili. Declaratia acestuia vine dupa ce Parlamentul European a adoptat, astazi, Rezolutia privind Revolutia Romana din Decembrie 1989, care cere statului roman elucidarea evenimentelor din 1989.

Sectia pentru procurori a CSM a prelungit interimatul procurorului general, Bogdan Licu (surse)

Mandatul procurorului general interimar, Bogdan Licu, a fost prelungit, joi, cu doua luni, de catre sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), potrivit unor surse G4Media. Prelungirea.

Propunerea de prelungire a mandatului lui Bogdan Licu la conducerea Parchetului General nu figureaza pe ordinea de zi a Sectiei pentru Procurori Mandatul acestuia expira in 27 decembrie

Propunerea de prelungire a mandatului de interimar al lui Bogdan Licu la conducerea Parchetului General nu figureaza joi pe ordinea de zi a Sectiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Mandatul acestuia expira in 27 decembrie.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu: Eu sper sa nu fie eliminate pensiile speciale ale magistratilor

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat, miercuri, ca nu sustine eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati si pentru personalul auxiliar din justitie. Eu sper ca sa nu fie eliminate.

VIDEO Moment bizar la Timisoara. Banner de sustinere a lui Bogdan Licu, plantat pe traseul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, 16 decembrie, la Timisoara, la o serie de evenimente dedicate marcarii a 30 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. in cursul plimbarii facute de presedintele Iohannis prin centrul orasului a avut loc o scena bizara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )