Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul general: Cer iertare victimelor Revolutiei din decembrie 1989 si societatii romanesti pentru neindeplinirea obligatiei legale de a stabili adevarul si de a trage la raspundere vinovatii

Hotnews Hotnews,
 Procurorul general: Cer iertare victimelor Revolutiei din decembrie 1989 si societatii romanesti pentru neindeplinirea obligatiei legale de a stabili adevarul si de a trage la raspundere vinovatii

Procurorul general interimar Bogdan Licu le cere iertare victimelor Revolutiei din decembrie 1989 si societatii romanesti pentru neindeplinirea de catre Ministerul Public, in toti acesti ani, a obligatiei legale de a stabili adevarul si de a-i trage la raspundere pe cei vinovati. continuă pe Hotnews

Bogdan Licu, despre Rezolutia din Parlamentul European: Cer iertare victimelor Revolutiei

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, si-a cerut scuze victimelor Revolutiei Romane din 1989 si intregii societati romanesti si a asigurat ca va face tot ce tine de el pentru aflarea adevarului si condamnarea celor responsabili. Declaratia acestuia vine dupa ce Parlamentul European a adoptat, astazi, Rezolutia privind Revolutia Romana din Decembrie 1989, care cere statului roman elucidarea evenimentelor din 1989.

P Dan Lungu a inaintat o initiativa legislativa pentru declararea Iasului Oras martir al Revolutiei din Decembrie 1989

Dan Lungu, senator USR, a inaintat Biroului permanent al Senatului spre dezbatere si adoptare o initiativa legislativa pentru declararea Municipiului Iasi, Oras martir al Revolutiei din Decembrie 1989. Aceasta propunere a aparut in contextul in care, in luna decembrie a acestui an, se implinesc 30 de ani de la manifestarile curajoase de contestare a dictaturii din Romania, petrecute in 1989 si pe fondul faptului ca desi intamplarile, documentele si istoricii consemneaza importanta pe care Iasul a avut-o in anul 1989, titlul de Oras - martir nu este inca unul atribuit orasului in mod oficial.

Bogdan Licu isi cere iertare victimelor Revolutiei

Procurorul general interimar spune ca, in Dosarul Revolutiei s-au dat mai multe solutii de clasare, .

Slujbe de pomenire in bisericile si manastirile Patriarhiei Romane de pretutindeni, pentru eroii Revolutiei din decembrie 1989

Slujbe de pomenire a celor care si-au jertfit viata in urma cu 30 de ani pentru libertatea poporului roman vor fi oficiate in zilele de 20, 21 si 22 decembrie la cimitirele, monumentele si troitele inchinate er.

Revolutie 30 de ani - Timisoara: Slujba de pomenire a martirilor Revolutiei din Decembrie 1989, presedintele Klaus Iohannis va depune coroane de flori

Timisorenii comemoreaza, luni, 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, cu mai multe evenimente, printre care o slujba de pomenire a martirilor si cate o candela aprinsa pentru fiecare dintre ei. Presedintele Klaus Iohannis va participa la evenimentele organizate in cea de-a doua parte a zilei, cand va depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor si una la Catedrala Ortodoxa. Seara, seful statului va sustine un discurs la Opera Nationala.

Ce asteptari are Andrei Nastase de la procurorul general Alexandru Stoianoglo

Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA), Andrei Nastase, asteapta de la procurorul general recent numit, Alexandr Stoianoglo, ca acesta sa duca la bun sfarsit anchetele incepute de dansul, de pe pozitia de ministru de interne prin structurile MAI. Declaratia a fost facuta intr-un interviu video, acordat Agentiei de Presa IPN.

Procurorul general: Sper ca nu vor fi abrogate pensiile speciale pentru magistrati, iar ratiunea va invinge pana la urma

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, spera ca nu vor fi abrogate pensiile speciale pentru magistrati si ca ratiunea va invinge pana la urma. El a mai spus ca spera sa nu se ajunga la blocarea activitatii instantelor si a parchetelor, ca urmare a protestelor.

Procurorul general interimar: Politistii vor propune ca fiul lui Gheorghe Dinca sa fie cercetat sub control judiciar

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a precizat miercuri ca politistii vor propune ca Daniel Dinca, fiul lui Gheorghe Dinca, sa fie cercetat sub control judiciar, dupa ce ar fi agresat mai multi jurnalisti.

Procurorul general interimar nu vrea eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati: Nu sunt de acord

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, si-a exprimat speranta, miercuri, ca pensiile speciale ale magistratilor nu vor fi eliminate.

30 ani de la Revolutia din decembrie 1989. Slujba oficiata la Patriarhie

O slujba de pomenire a eroilor martiri din Decembrie 1989 a fost oficiata luni la Catedrala patriarhala, in prezenta PF Daniel si a membrilor Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )