Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bogdan Stancu isi incheie sezonul din cauza unei accidentari

Online Sport Online Sport,
Bogdan Stancu isi incheie sezonul din cauza unei accidentari

Atacantul roman Bogdan Stancu nu va mai putea evolua in acest sezon din cauza unei accidentari care il obliga sa se opereze la genunchi. continuă pe Online Sport

Suparare mare in Germania din cauza unei declaratii facute de Silvio Berlusconi. Lagarele de concentrare NU au existat pentru germani

Mai multi responsabili politici germani si-au exprimat indignarea duminica fata de afirmatia fostului sef al guvernului italian Silvio Berlusconi ca pentru germani, lagarele de concentrare nu au existat.

Premierul ucrainean isi SCURTEAZA vizita la Roma din cauza situatiei din Ucraina

Premierul interimar ucrainean Arseni Iateniuk, aflat intr-o vizita la Roma, pentru a asista la canonizarea papilor Ioan Paul al II-lea si Ioan al XXIII-lea, a hotarat sa-si scurteze sederea din cauza.

Kevin Bacon, la un pas sa-si piarda viata. Din cauza faimei

Mai bine mai tarziu decat niciodata sa-ti dai seama ca ai luat-o pe o panta gresita. Kevin Bacon a marturisit ca obisnuia sa fie obsedat de faima si chiar era sa-si piarda viata din cauza ei.

OMS: Alerta maxima in Europa pentru poliomielita din cauza scaderii vaccinarilor

Europa este in alerta maxima in ceea ce priveste raspandirea poliomielitei din cauza scaderii vaccinarilor, aparitiei unor cazuri in zone de conflict si circulatiei virusului in Asia, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Wall Street inchide in scadere din cauza instabilitatii din Ucraina

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri din cauza inrijorarii investitorilor cu privire la reaparitia tensiunilor in Ucraina: Dow Jones a scazut cu 0,85%, iar Nasdaq cu 1,75%.

Sedinta apatica, din cauza numarului mare de Adunari Generale

Bursa a scazut cu 1,23%, iar actiunile Fondului Proprietatea au coborat cu 5,21% 4,2 bani), in ziua din care cumparatorii acestor titluri nu au mai avut dreptul sa incaseze dividendul special, de cinci bani/actiune, pe care Fondul il va distribui din reducerea capitalului social.

Guvernul a majorat bugetul Apararii din cauza crizei din Ucraina

Guvernul va majora deficitul bugetar cu aproximativ 0,2% din PIB, prin suplimentarea corespunzatoare, cu echivalentul a 700 milioane lei, a bugetului Ministerului Apararii, in contextul crizei din Ucraina, obtinand deja in acest sens acordul FMI si al.

Cum s-a cutremurat Romania comunista din cauza rascoalei de la Valcele

Arde cerul, cade pe noi, striga o taranca in iarna lui 1960. Razboi a fost pana la 1 februarie 1961 in comuna Valcele din judetul Olt. Truditorii pamantului n-au vrut sa intre in gosdpodaria agricola si.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )