Libnet.ro
UNICEF

19:45

Boicot impotriva Facebook: Tot mai multe companii, printre care PepsiCo si Starbucks, refuza sa plateasca publicitate

Adevărul Adevărul,
Boicot impotriva Facebook: Tot mai multe companii, printre care PepsiCo si Starbucks, refuza sa plateasca publicitate

Suspendarea promovarii platite a PepsiCo pe Facebook va avea loc in lunile iulie si august, iar sursele au descris masura ca un boicot global fata de publicitatea pe Facebook. continuă pe Adevărul

STUDIU TRANSUNION: Tot mai multe fraude in industria serviciilor financiare online

Pandemia de Covid-19 a accelerat trecerea catre digital in industria serviciilor financiare, dar odata cu acest transfer s-a extins si activitatea frauduloasa in domeniu.

VIDEO Urmarire pe strazile Clujului. Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a opri un tanar

Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a oprin un tanar care furase o autoutilitara din curtea unui hotel. Cu toate ca au fost formate filtre rutiere in tot judetul, soferul a fost prins abia dupa ce a abandonat masina si s-a ascuns intr-o locuinta din apropiere.

Tot mai cert: intram in valul doi de infectari cu noul coronavirus

Evolutia epidemica din tara noastra a devenit ingrijoratoare, dupa numarul de noi cazuri, decese si pacienti in stare grava, astfel incat tot mai multi medici sunt de parere ca asistam deja la un al doilea val de infectari in anumite judete ale tarii.

Musta: Al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone. Sa nu ne relaxam cu mai multe restrictii

Virgil Musta, medic si purtator de cuvant al spitalului Victor Babes din Timisoara sustine ca al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone, Brasov si Bucuresti inregistrand un numar alarmant de cazuri, ceea ce ar putea duce la o posibila relaxare cu mai multe restrictii.

Perchezitii in Hunedoara: un revolver si mai multe pistoale au fost gasite asupra unui localnic

Politistii au efectuat perchezitii la domiciliul unui barbat din Hunedoara si au gasit mai multe pistoale si un revolver.

VIDEO Liga 1: Dinamo - Voluntari 0-1 Situatie tot mai disperata pentru caini

Dinamo a inregistrat a patra infrangere din tot atatea partide disputate in play-out-ul Ligii 1 la fotbal, cainii fiind depasiti, scor 1-0, de FC Voluntari chiar in Stefan cel Mare.

Perchezitii in Bucuresti si mai multe judete la persoane banuite de producere si comercializare ilegala de tutun

Politistii efectueaza, luni dimineata, 41 de perchezitii in judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Bacau, Prahova, Satu Mare si in municipiul Bucuresti la domiciliile mai multor persoane banuite ca ar fi produs si comercializat in mod ilegal tutun de fumat, scrie Agerpres. Potrivit unui comunicat al IGPR, pe numele a 22 de persoane au fost emise mandate de aducere, urmand a fi conduse la sediul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice pentru activitati procedurale.

Incident armat in Glasgow. Atacatotul a fost impuscat, iar mai multe persoane au ajuns la spital (VIDEO)

Incident armat, vineri, la Glasgow, cel mai mare oras din Scotia. Un barbat a fost impuscat de politisti si a murit, iar alti sase raniti, inclusiv un agent de politie, au fost spitalizati. Acest incident.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )