Libnet.ro
UNICEF

05:45

Perchezitii in Bucuresti si mai multe judete la persoane banuite de producere si comercializare ilegala de tutun

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii in Bucuresti si mai multe judete la persoane banuite de producere si comercializare ilegala de tutun

Politistii efectueaza, luni dimineata, 41 de perchezitii in judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Bacau, Prahova, Satu Mare si in municipiul Bucuresti la domiciliile mai multor persoane banuite ca ar fi produs si comercializat in mod ilegal tutun de fumat, scrie Agerpres. Potrivit unui comunicat al IGPR, pe numele a 22 de persoane au fost emise mandate de aducere, urmand a fi conduse la sediul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice pentru activitati procedurale. continuă pe Hotnews

ALERTA METEO Cod portocaliu in mai multe judete, pana marti dimineata, cu cantitati de precipitatii care pot ajunge si la 60 de litri pe metru patrat

Meteorologii au actualizat avertizarile de vreme rea si anunta ca, luni, va fi cod portocaliu in judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Covasna si in zona montana a judetelor Prahova, Brasov, Harghita, Neamt si Suceava.

Actiune de mare amploare in Bucuresti si sase judete! Politistii au ridicat cinci tone de tutun contrafacut

Actiune de mare amploare in aceasta dimineata impotriva traficantilor de tutun. 41 de adrese din Bucuresti si alte 6 judete au fost luate la puricat de politisti la prima ora a diminetii. Mai multe persoane printre care si doi militari sunt banuiti de contrabanda cu tutun. Cantitatea descoperita este impresionanta, cinci tone de tutun, iar prejudiciul depaseste un milion de euro.

Perchezitii in Hunedoara: un revolver si mai multe pistoale au fost gasite asupra unui localnic

Politistii au efectuat perchezitii la domiciliul unui barbat din Hunedoara si au gasit mai multe pistoale si un revolver.

Musta: Al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone. Sa nu ne relaxam cu mai multe restrictii

Virgil Musta, medic si purtator de cuvant al spitalului Victor Babes din Timisoara sustine ca al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone, Brasov si Bucuresti inregistrand un numar alarmant de cazuri, ceea ce ar putea duce la o posibila relaxare cu mai multe restrictii.

VIDEO Urmarire pe strazile Clujului. Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a opri un tanar

Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a oprin un tanar care furase o autoutilitara din curtea unui hotel. Cu toate ca au fost formate filtre rutiere in tot judetul, soferul a fost prins abia dupa ce a abandonat masina si s-a ascuns intr-o locuinta din apropiere.

Incident armat in Glasgow. Atacatotul a fost impuscat, iar mai multe persoane au ajuns la spital (VIDEO)

Incident armat, vineri, la Glasgow, cel mai mare oras din Scotia. Un barbat a fost impuscat de politisti si a murit, iar alti sase raniti, inclusiv un agent de politie, au fost spitalizati. Acest incident.

Incident armat in Glasgow. Atacatorul a fost impuscat, iar mai multe persoane au ajuns la spital (VIDEO)

UPDATE, 26 iunie, ora 23. 00: Politia a anuntat ca nu trateaza deocamdata incidentul ca fiind un atac terorist. Sase persoane sunt la spital pentru ingrijirea ranilor, inclusiv un ofiter de politie,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )