Libnet.ro
UNICEF

16:15

Bolos: Echipamente medicale si de protectie medicala vor fi decontate din fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Bolos: Echipamente medicale si de protectie medicala vor fi decontate din fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a explicat ca vor fi decontate din fonduri europene echipamente medicale sau de protectie medicala, intr-un plafon de 350 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Ministrul Fondurilor Europene: Voi propune o circulara prin care echipamentele medicale de protectie sa fie decontate din bani europeni

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a afirmat, duminica, intr-o interventie la Digi 24, ca va propune o circulara care sa ajunga la unitatile sanitare din teritoriu, prin care sa se asigure decontarea din fonduri europene inclusiv a.

MApN anunta al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud

Ministerul Apararii Nationale MApN) anunta ca alte aproximativ 45 de tone de echipamente medicale vor fi aduse, sambata, din Coreea de Sud, cu o aeronava C-17 Globemaster III. Astfel, vor ajunge in tara inca 100. 000 de combinezoane de protectie pentru personal medical si al MAI, implicat in combaterea coronavirusului.

Asistente din Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava, reclamate ca fura dezinfectanti si echipamente medicale de protectie

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) sa verifice o sesizare conform careia cadre medicale din Spitalul Judetean de Urgenta SJU) sustrag materiale dezinfectante si de protectie din.

Romania a primit acceptul Comisiei Europene pentru achizitii de echipamente medicale in limita a 10 milioane de euro - Iohannis

Romania a primit acceptul Uniunii Europene de a achizitiona echipamente medicale, precum masti, costume de protectie pentru medici si ventilatoare, in limita a 10 milioane de euro, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis.

MApN: Un transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a sosit pe aeroportul Henri Coanda

Un transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale, inclusiv 100. 000 de combinezoane de protectie, din Coreea de Sud, a sosit pe aeroportul Henri Coanda, anunta MApN.

Sperante pentru spitalele din judetul Hunedoara: 45 de tone de echipamente medicale au ajuns in tara

Sperante pentru spitalele din judetul Hunedoara: 45 de tone de echipamente medicale au ajuns in tar, iar o parte dintre ele vor fi distribuite in judet.

MINISTERUL APARARII NATIONALE: Al doilea transport de echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns la Bucuresti

Al doilea transport de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud a ajuns, sambata dimineata, la Bucuresti, cu o aeronava C-17 Globemaster III, informeaza Ministerul Apararii Nationale.

Al doilea transport de echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns la Bucuresti VIDEO

Al doilea transport de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud a ajuns, sambata dimineata, la Bucuresti, cu o aeronava C-17 Globemaster III.

Spitalul Judetean din Deva va primi doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva va primi, din fondurile Consiliului Judetean, doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale.

Guvernul amana plata TVA pentru importurile de echipamente medicale si materiale sanitare

Guvernul amana plata TVA pentru importurile de echipamente medicale si materiale sanitare necesare combaterii coronavirusului pentru perioada starii de urgenta si inca 30 de zile dupa incetarea acesteia, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )