Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bolt: Respectam toate cerintele legii din Romania

Hotnews Hotnews,
 Bolt: Respectam toate cerintele legii din Romania

Aplicatia Bolt, de transport in regim de ride-hailing, functioneaza respectand toate noile cerinte ale legii din Romania, a anuntat compania, citata marti de Mediafax. continuă pe Hotnews

Gigi Becali vrea sa plece din Romania intr-o tara in care sa fie protejat

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a declarat ca vrea sa se mute din Romania intr-o alta tara, intr.

Pensionari in instantele din Romania: Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de pensionare a mai multor magistrati din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Decret privind eliberarea din.

Fiica Andreei Esca, aroganta de Craciun. Imaginea care i-a innebunit pe tinerii din Romania

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este una dintre norocoasele care isi permit sa realizeze ori sa aiba tot ceea ce viseaza. Iar daca inainte a fost lansarea in afaceri, acum o alta aroganta a intrat in linie, odata cu venirea Craciunului. Fiica Andreei Esca, aroganta de Craciun Alexia Eram nu pierde timpul. Desi se afla .

Premierul Ludovic Orban, la ceremonia de Hanuka: Sunt foarte multi cetateni ai statului Israel care au plecat din Romania pe care oricand ii asteptam cu bucurie sa treaca si pe acasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Templul Coral, la ceremonia de Hanuka, faptul ca bogatia consta in diversitate si a vorbit despre comunitatea evreilor din Romania, transmite.

Cinci straini au incercat sa iasa ilegal din Romania

Cinci cetateni originari din Irak si Tunisia au incercat sa iasa ilegal din Romania, spre Ungaria, c.

EY: 2019 Cel mai bun an pentru ecosistemul de startup-uri din Romania

2019 are deja toate atributele unui an de referinta pentru dezvoltarea ecosistemului local de startup-uri. Acesta a crescut in 2019 si a atras interesul investitorilor externi, astfel ca finantarea startup-urilor s-a diversificat si a devenit mai accesibila, arata o analiza EY Romania.

2019 - Cel mai bun an pentru ecosistemul de startup-uri din Romania

2019 are deja toate atributele unui an de referinta pentru dezvoltarea ecosistemului local de startup-uri. Acesta a crescut in 2019 si a atras interesul investitorilor externi, astfel ca finantarea startup-urilor s-a diversificat si a devenit mai.

Pensionari pe banda rulanta la instantele din Romania. Klaus Iohannis a semnat decretele!

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de eliberare din functie a zece magistrati.

Ajuns in opozitie, PSD si-a adus aminte de cea mai asteptata si dorita autostrada din Romania. Proiectul ramas pe hartie - Pitesti-Sibiu Amendamentele social-democratilor la buget

Din opozitie, PSD vrea bani in buget pentru o serie de proiecte de infrastructura care au fost amanate si ignorate in perioada guvernarilor social-democrate din 2012 incoace. Astfel, pesedistii vor ca Guvernul Orban sa dea bani pentru autostrada Pitesti-Sibiu, Autostrada Nordului si spitalele regionale. Romania celor 3,8 cm de autostrada pe cap de locuitor. Cum am ajuns aici? in ritmul asta vom avea nevoie de 90 de ani pentru o retea decenta.

JALE si lacrimi amare! iNMORMANTAREA celei mai IUBITE artiste de MUZICA USOARA din Romania! (IMAGINILE DURERII)

Regretata cantareata Laura Stoica numele complet Adriana-Laurentia Stoica) trebuia sa isi serbeze astazi ziua de nastere. Din pacate, s-a stins din viata pe 9 martie 2006, in urma unui grav accident.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )