Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bomba in cazul CARACAL! GHEORGHE DINCA, trimis la spanzuratoare! E HALUCINANT

B1 B1,
Bomba in cazul CARACAL! GHEORGHE DINCA, trimis la spanzuratoare! E HALUCINANT

Cutremur in cazul Caracal! Gheorghe Dinca a fost transferat ieri din arestul Capitalei, in arestul din Slatina. continuă pe B1

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare despre complicii lui: Mi-a dat un sac de oase

Cazul Caracal isi amplifica ramificatiile, dupa ce Gheorghe Dinca nu doar ca a recunoscut faptul ca a avut complici, ci i-a si numit pe acestia. Cei care l-au ajutat pe barbat sunt in prezent in vizorul autoritatilor. Principalul suspect din ancheta a dezvaluit noi detalii, iar oamenii legii inca incearca sa determine ce li s-a .

Dosarul Caracal: Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru 8 infractiuni El este acuzat ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru 8 infractiuni, a anuntat miercuri Parchetul General, precizand ca procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat astfel rechizitoriul in cazul Caracal. Dinca este acuzat de procurori ca le-a ucis le Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu, de 19 ani.

Rechizitoriul din cazul Caracal Gheorghe Dinca a fost pus sa le deseneze pe Luiza si Alexandra. Fiecare milimetru de pix al pradatorului a fost disecat de anchetatori: Victima pare a fi incaltata, ca si cum ar fi gata de plecare

Noi detalii terifiante ies la iveala din cazul Caracal. Rechizitoriulprocurorilor obtinut de B1 TVcontine informatii ample despre maniera in care pradatorul Gheorghe Dinca si-a perceput cele doua.

Cazul Caracal. Detalii socante din rechizitoriul prin care Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata

In rechizitoriul prin care procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe Gheorghe Dinca sunt descrise in amanunt momentele terifiante prin care au trecut in ultimele ore de viata cele doua tinere violate si ucise de Dinca. Anchetatorii arata ca inainte sa fie arsa, Alexandra a fost lovita cu pumnul in fata si sugrumata. Cu doar 4 luni inainte Luiza era violata, torturata si arsa in curtea casei.

Cazul CARACAL. Gheorghe Dinca a DIVORTAT de sotia sa in timp ce era in spatele gratiilor

Inca o lovitura pentru Gheorghe Dinca. Criminalul de la Caracal a divortat in decembrie. Impact. ro scrie ca in noiembrie au depus actele, iar in decembrie a fost definitivat procesul.

Dosarul CARACAL. Gheorghe Dinca va fi MUTAT la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova

Gheorghe Dinca va fi mutat la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova. Procurorii DIICOT au anuntat ca Gheorghe Dinca si Stefan Risipitianu au fost trimisi in judecata pentru trafic de persoane, trafic.

Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru opt infractiuni. Rechizitoriul a fost confirmat de procurorul general, Bogdan Licu

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru opt infractiuni, printre care una de omor calificat si doua de viol, a anuntat miercuri Parchetul General. in cursul dimineatii a fost primit avizul procurorului general, necesar in acest dosar pentru ca procuror de caz era chiar sefa interimara a DIICOT.

BOMBA in Romania! GHEORGHE DINCA a facut GESTUL EXTREM in spatele gratiilor! Sotia MONSTRULUI din Caracal a dat vestea SOCANTA

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal a luat o decizie radicala, in spatele gratiilor. Acesta a divortat oficialde sotie. Totul s-a intiamplat in luna decembrie a anului trecut, chiar.

Cazul Caracal. Jurnalul lui Dinca, detalii inspaimantatoare. Ce s-a intamplat cu tatal lui

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru opt infractiuni. Procurorii DIICOT il acuza deopt infactiuni:trafic de persoane, trafic de minori, viol doua infractiuni, omor calificat doua infractiuni si profanarea de cadavre sau morminte doua infractiuni. Cazul Caracal Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv. Din acest .

Cazul Caracal - FBI: Este putin probabil ca Alexandra sa fi fost ultima victima a lui Dinca daca nu ar fi fost prins Metodele alese pentru a scapa da de cadavre, neobisnuite

Daca nu ar fi fost prins, Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru uciderea Alexandrei si Luizei, ar fi facut si alte victime si este posibil sa existe victime neidentificate ale agresiunilor sexuale, noteaza expertii FBI in raportul realizat in acest caz. Ei spun ca, in comparatie cu autorii rapirilor si crimelor din Statele Unite, metoda folosita de Dinca pentru a scapa de cadavru este unica. intr-un studiu referitor la rapitorii de copii care si-au ucis victimele, doar 3 din 112 autori au folosit incendierea ca metoda pentru a scapa de cadavrua ascunde crime, noteaza expertii FBI, potrivit rechizitoriului in cazul Caracal consultat de HotNews. ro. Procurori: Gheorghe Dinca isi transformase casa intr-o adevarata inchisoare Patul metalic, sudat in perete, avea bucle pentru prinderea unui lant cu care isi lega victimele.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )