Libnet.ro
UNICEF

09:15

Rechizitoriul din cazul Caracal Gheorghe Dinca a fost pus sa le deseneze pe Luiza si Alexandra. Fiecare milimetru de pix al pradatorului a fost disecat de anchetatori: Victima pare a fi incaltata, ca si cum ar fi gata de plecare

B1 B1,
Rechizitoriul din cazul Caracal Gheorghe Dinca a fost pus sa le deseneze pe Luiza si Alexandra. Fiecare milimetru de pix al pradatorului a fost disecat de anchetatori: Victima pare a fi incaltata, ca si cum ar fi gata de plecare

Noi detalii terifiante ies la iveala din cazul Caracal. Rechizitoriulprocurorilor obtinut de B1 TVcontine informatii ample despre maniera in care pradatorul Gheorghe Dinca si-a perceput cele doua. continuă pe B1

Bomba in cazul CARACAL! GHEORGHE DINCA, trimis la spanzuratoare! E HALUCINANT

Cutremur in cazul Caracal! Gheorghe Dinca a fost transferat ieri din arestul Capitalei, in arestul din Slatina.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare despre complicii lui: Mi-a dat un sac de oase

Cazul Caracal isi amplifica ramificatiile, dupa ce Gheorghe Dinca nu doar ca a recunoscut faptul ca a avut complici, ci i-a si numit pe acestia. Cei care l-au ajutat pe barbat sunt in prezent in vizorul autoritatilor. Principalul suspect din ancheta a dezvaluit noi detalii, iar oamenii legii inca incearca sa determine ce li s-a .

Rechizitoriul din cazul Caracal Ancheta a costat peste 745.600 de lei. Procurorii DIICOT cer ca Gheorghe Dinca sa fie obligat la plata cheltuielilor judiciare

Ancheta in dosarul Caracal, in care Gheorghe Dinca este acuzat ca le-a rapit si ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a costat peste 745. 600 de lei, procurorii DIICOT cerand ca Dinca sa.

Cazul Caracal. Detalii socante din rechizitoriul prin care Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata

In rechizitoriul prin care procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe Gheorghe Dinca sunt descrise in amanunt momentele terifiante prin care au trecut in ultimele ore de viata cele doua tinere violate si ucise de Dinca. Anchetatorii arata ca inainte sa fie arsa, Alexandra a fost lovita cu pumnul in fata si sugrumata. Cu doar 4 luni inainte Luiza era violata, torturata si arsa in curtea casei.

Dosarul Caracal: Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru 8 infractiuni El este acuzat ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru 8 infractiuni, a anuntat miercuri Parchetul General, precizand ca procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat astfel rechizitoriul in cazul Caracal. Dinca este acuzat de procurori ca le-a ucis le Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu, de 19 ani.

Cazul CARACAL. Gheorghe Dinca a DIVORTAT de sotia sa in timp ce era in spatele gratiilor

Inca o lovitura pentru Gheorghe Dinca. Criminalul de la Caracal a divortat in decembrie. Impact. ro scrie ca in noiembrie au depus actele, iar in decembrie a fost definitivat procesul.

Dosarul CARACAL. Gheorghe Dinca va fi MUTAT la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova

Gheorghe Dinca va fi mutat la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova. Procurorii DIICOT au anuntat ca Gheorghe Dinca si Stefan Risipitianu au fost trimisi in judecata pentru trafic de persoane, trafic.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Ce spun criminalistii din SUA despre Gheorghe Dinca

Specialistii americani cu care au colaborat institutiile romane, oameni cu experienta din FBI, au facut numeroase observatii in privinta lui Gheorghe Dinca.

Cazul Caracal. Jurnalul lui Dinca, detalii inspaimantatoare. Ce s-a intamplat cu tatal lui

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru opt infractiuni. Procurorii DIICOT il acuza deopt infactiuni:trafic de persoane, trafic de minori, viol doua infractiuni, omor calificat doua infractiuni si profanarea de cadavre sau morminte doua infractiuni. Cazul Caracal Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv. Din acest .

Dezvaluirile omului care a intrat in mintea lui Gheorghe Dinca: Daca cineva se asteapta ca declaratiile sa fie mentinute se insala. El are scoala vietii

Psihologul criminalist Dorin Dumitran, cel care a reusit sa intre in mintea lui Gheorghe Dinca, a precizat ca rechizitoriul in cazul Caracal a fost trimis in judecata, amintind ca, de altfel, colaborarea sa cu inculpatul Dinca s-a incheiat pe opt noiembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )