Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bomba mondena a explodat: Stefan Banica Jr. a prezentat mireasa direct pe scena!

B1 B1,
Bomba mondena a explodat: Stefan Banica Jr. a prezentat mireasa direct pe scena!

Stefan Banica Jr. a sustinut, in iulie, un concert la Zilele orasului Cisnadie, la eveniment participand peste 3. 000 de oameni. Spectatorii au cantat alaturi de artist refrene ale unor melodii. continuă pe B1

Andreea Marin, gest de milioane pentru fiul lui Stefan Banica! Aadevarul despre relatia Zanei cu pustiul

Andreea Marin este, fara indoiala, o femeie de nota 10! Chiar daca nu mai are nicio treaba cu Stefan Banica, de care s-a despartit in urma cu cinci ani, Zana i-a ramas alaturi lui Radu Stefan,.

Stefan Banica Jr, obligat sa plateasca 80.000 de euro: Totul are legatura cu Andreea Marin...

Stefan Banica Jr conduce un bolid de 80. 000 de euro. Este vorba despre un BMW M4 cabriolet, acelasi model de masina pe care o conduce si fosta sa sotie, Andreea Marin. Asta se intampla pentru ca.

Pericol major pentru Stefan Banica Jr: Este vorba de multi bani...

Firma detinuta de Stefan Banica Jr. , Mabel Concert SRL, prin care isi desfasoara activitatile din domeniul artistic, are datorii uriase la stat. Potrivit reprezentantilor MFP, in 2017, cantaretul.

imi plac provocarile, dar... Adevarul despre relatia dintre Lavinia Parva si Stefan Banica jr...

Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica Jr. a devenit cunoscuta din postura de cantareata insa recent, a dezvpluit in cadrul unui interviu ce ar putea face daca va fi nevoita sa se.

BOMBA mondena a explodat in media: Cea mai celebra vedeta de la Stirile Pro TV a fost parasita de sot, dupa 10 ani de relatie!

Desi stie compatibilitatile dintre zodii si modul in care se vor descurca acestea in dragoste, Neti Sandu, celebra vedeta de la Stirile Pro TV, nu a avut parte de prea mult noroc in viata amoroasa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )