Libnet.ro
UNICEF

05:15

BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos peruca! ASA ARATA, de fapt, indragita prezentatoare, in REALITATE! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos peruca! ASA ARATA, de fapt, indragita prezentatoare, in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre vedetele postului PRO TV! Ea prezinta de multi ani horoscopul si, desi timpul a trecut, ea e neschimbata, se mentine extrem de bine, are acelasi look. GATA! Romania, in. continuă pe B1

inca o PLECARE BOMBA din PRO TV! A ajuns la ANTENA 1! I-A LASAT MASCA pe toti cu aceasta DECIZIE

Mutare surpriza pe piata media. Unul dintre cei mai importanti oameni din fosta structura a Pro TV pleaca la Antena 1. Este vorba de fostul sef al vanzarilor din Pro TV. Zoe Vasilescu, cea care a condus.

Antena 1, o noua lovitura pentru PRO TV! Stirea momentului in televiziune

Premiere peste premiere. Antena 1, o noua lovitura pentru PRO TV. Prima statie numita pare ca are un as in maneca. Antena 1, o noua lovitura pentru PRO TV Lupta dintre PRO TV si Antena 1 o sa existe intotdeauna. De aceasta data, castigator detasat a fost Antena 1, al doilea post de televiziune fiind .

Sef Sub Acoperire Live Video la PRO TV Editia de joi, 26 septembrie

Sef sub acoperire, o noua emisiune la Pro TV, va fi difuzata saptamanal din aceasta toamna, iar in fiecare editie cate un director va experimenta mai multe job-uri in propria companie, fara ca angajatii sa-i cunoasca adevarata functie. Emisiunea Sef sub acoperire este noua emisiune de la Pro Tv care a inceput pe 12 septembrie .

Schimbare importanta la Vocea Romaniei, in sezonul 9. PRO TV a luat o decizie de ultima ora

Vocea Romaniei, emisiune de talente care a avut premiera in 2011 in Romania, are parte de o schimbare importanta, dupa atatia ani in care apele au fost limpezi. PRO TV, decizie de ultima ora. Schimbare importanta la Vocea Romaniei Vocea Romaniei, de la PRO TV, concursul care aduna pe o scena talente si timbre speciale .

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 27 septembrie

Cel de-al noualea sezonal talent show-uluiVocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revine in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. Ai AICI momentele de la Vocea Romaniei din seara .

Pro TV pregateste o noua emisiune adresata tinerilor antreprenori: ce presupune formatul

Pro TV pregateste o noua emisiune, Imperiul leilor, adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor. Reprezentantii postului au anuntat unde se pot inscrie concurentii si ce presupune formatul.

Ce spune Smiley despre biserica si credinta. Vedeta de la PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu

Smiley, unul dintre cei mai indragiti cantareti ai momentului din Romania, a vorbit, intr-un interviu, despre biserica si credinta. Juratul de la Vocea Romaniei de pe PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu. Ce spune Smiley despre biserica si credinta Smiley, cantaret, compozitor si producator muzical, membru al juriului Vocea .

Gestul pe care Andi Moisescu l-a facut pentru Olivia Steer, dupa 15 ani de casnicie. Sotia vedetei PRO TV a facut totul public

Olivia Steer formeaza un cuplu cu prezentatorul TV Andi Moisescu de 15 ani. Cei doi au impreuna doi copii. Anii au trecut, momentele bune si-au facut loc, dar si cele mai putin bune. Ce anunt a facut sotia vedetei PRO TV, pe Instagram? Gestul pe care Andi Moisescu l-a facut pentru Olivia Steer, dupa 15 .

Cu ce se ocupa Adela Parvu, dupa ce a parasit echipa Visuri la Cheie de la PRO TV. Timp de 5 ani a fost parte din proiect

Adela Parvu nu mai face parte din echipa emisiunii Visuri la Cheie, dar se ocupa in continuare de amenajari interioare si scrie pe blogul personal. Dupa 5 ani petrecuti in echipa de la Pro TV, vedeta a decis ca este timpul sa se dedice mai mult proiectelor personale. Adela Parvu a parasit echipa Visuri la .

MasterChef, emisiunea de miercuri, 25 septembrie, LIVE video. Ce se intampla in productia de gatit de la PRO TV

Pro TV difuzeaza miercuri, 25 septembrie, un nou episod din show-ul culinar MasterChef, de la ora 22:30. Un concurent va obtine prima insigna a imunitatii. Juratii vor avea ocazia sa guste din nou preparatele concurentilor si sa ia decizii in functie de talentul pe care acestia il au la gatit. Un concurent va obtine prima .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )