Libnet.ro
UNICEF

21:15

Bomba la Roland Garros! Cine a oprit-o pe Simona Halep?

România Liberă România Liberă,
Bomba la Roland Garros! Cine a oprit-o pe Simona Halep?

Simona Halep a fost eliminata fara drept de apel de poloneza Iga Swiatek care i-a administrat romanc. continuă pe România Liberă

Ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat ora meciul de vineri dintre Simona Halep si Amanda Anisimova, meci din turul 3.

Cosmar la Roland Garros! Simona Halep a fost maturata, in optimi, de o pustoaica de 19 ani

Parcursul imaculat la Roland Garros al celei mai bune jucatoare de tenis a Romaniei a fost intrerupt brutal de IgaSwiatek, considerata un mare talent al tenisului mondial,.

Roland Garros: Karolina Pliskova, a doua favorita, a fost invinsa in turul doi de Jelena Ostapenko

Campiona la Roland Garros in 2017 dupa ce a invins-o pe Simona Halep in finala), Jelena Ostapenko, ajunsa pe locul 43 mondial in prezent, a reusit surpriza zilei si a eliminat-o pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 6-2, dupa un meci care a durat o ora si noua minute.

Rasturnare de situatie in relatia Simona Halep Toni Iuruc. Ce se intampla acum, de fapt

Ce se intampla in relatia Simonei Halep cu Toni Iuruc? Detalii surprinzatoare pentru fanii cuplului despre evenimentul urias ce urmeaza sa vina. Totul se petrece in timp ce Simo e plecata la Roland Garros. Relatia dintre Simona Halep si Toni Iuruc, mai aproape de pasul cel mare Simona e plecata la Roland Garros pentru a .

Roland Garros: Andreea Mitu si Patricia Tig s-au calificat in optimile probei de dublu Monica Niculescu si Misaki Doi, eliminate

Perechea formata din Andreea Mitu si Patricia Tig s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu feminin din cadrul turneului de la Roland Garros. Monica Niculescu si Misaki Doi RomaniaJaponia) au parasit competitia, dupa ce au fost invinse in turul secund.

Simona Halep a zdrobit-o pe Amanda Anisimova in turul 3 de la Roland Garros. Cu cine va juca romanca in optimi: Sunt foarte increzatoare

Simona Halep si-a luat revansa la Roland Garros pentru anul trecut, in fata tinerei Amanda Anisimova 19 ani). Jucatoarea din Romania nu i-a lasat nicio sansa adversarei. S-a impus in doua seturi, cu 6-0,.

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

Simona Halep a bagat frica in Serena Williams? De ce s-a retras americanca, de fapt, de la Roland Garros

Ipoteza surprinzatoare a legendarei Chris Evert dupa retragerea Serenei Williams de la Roland Garros: Simona Halep a bagat frica in americanca. Serena Williams s-a retras de la Roland Garros de frica Simonei Halep? Serena Williams, a 9-a jucatoare a lumii, nu va castiga Grad Slam-ul cu numarul 24 in acest an. Dupa un singur meci .

Roland Garros: Simona Halep a aflat cu cine va juca in optimi, daca va trece de Amanda Anisimova

Iga Swiatek Polonia, 53 WTA) va fi urmatoarea adversara a Simonei Halep in optimi), daca principala favorita a turneului de la Roland Garros o va invinge pe Amanda Anisimova.

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )