Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Andreea Mitu si Patricia Tig s-au calificat in optimile probei de dublu Monica Niculescu si Misaki Doi, eliminate

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Andreea Mitu si Patricia Tig s-au calificat in optimile probei de dublu Monica Niculescu si Misaki Doi, eliminate

Perechea formata din Andreea Mitu si Patricia Tig s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu feminin din cadrul turneului de la Roland Garros. Monica Niculescu si Misaki Doi RomaniaJaponia) au parasit competitia, dupa ce au fost invinse in turul secund. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Irina Begu - Programul meciurilor de miercuri

Simona Halep si Irina Begu se intalnesc miercuri, in al treilea meci de pe terenul Suzanne-Lenglen, in turul al doilea de la Roland Garros. De asemenea, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Irina Bara, Laura Paar, Andreea Mitu, Patricia Tig si Sorana Cirstea vor evolua in primul tur al probei de dublu.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in optimi la dublu

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda), cap de serie 12, s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in turul doi Perechea Irina BeguRaluca Olaru, eliminata

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer RomaniaOlanda, favoriti 12) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu masculin din cadrul turneului de la Roland Garros. La dublu feminin, perechea Irina BeguRaluca Olaru a fost eliminata in primul tur.

Irina Bara produce surpriza la Roland Garros

Nu mai putin de patru jucatoare din Romania au evouat, marti, in primul tur la Roland Garros. Doua dintre jucatoare s-au calificat in turul urmator.

VIDEO Roland Garros: Karolina Pliskova, Elena Rybakina si Sloane Stephens, eliminate Kenin, Kvitova, Sabalenka si Muguruza, in turul trei

Karolina Pliskova a doua favorita), Elena Rybakina 14) si Sloane Stephens 29, finalista in 2018) sunt cele mai importante nume care au parasit, joi, competitia de la Roland Garros. in turul trei s-au calificat favorite precum Sofia Kenin 4), Petra Kvitova 7), Aryna Sabalenka 8), Garbine Muguruza 11) si Petra Martic 13).

VIDEO Roland Garros: Serena Williams si Victoria Azarenka au parasit competitia Halep, Svitolina, Bertens si Mertens, in turul trei (Rezultatele zilei)

Serena Williams abandon) si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care au parasit, miercuri, competitia de la Roland Garros. in turul urmator s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) si Elise Mertens 16).

Patricia Tig si Irina Bara in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarele Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, cu mentiunea ca Bara a beneficiat de abandonul adversarei.

Patricia Tig o bate pe Voegele si se califica in premiera in turul II de la Roland Garros, unde o asteptau deja Halep si Begu Programul celor 6 romance de la French Open

Patricia Tig a reusit sa o invinga, luni seara, pe Stefanie Voegele in primul tur de la WTA French Open si s-a calificat in premiera in turul secund al prestigiosului turneu de Grand Slam de la Roland Garros.

Roland Garros: Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat in turul trei, dupa victorii convingatoare

Patricia Tig 58 WTA) s-a calificat, joi, in turul trei de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe americanca Christina McHale 81 WTA), scor 6-4, 6-3. in aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina Bara 142 WTA), dupa ce belgianca Alison Van Uytvanck 65 WTA) a abandonat la scorul de 6-1, 4-0 pentru jucatoarea noastra.

Patricia Tig, victorie splendida la Paris, atinge un maxim istoric al carierei

Jucatoarea Patricia Maria Tig 59 WTA) s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros,cel mai bun rezultat al carierei intr-un turneu de Grand Slam.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )