Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bonusuri pentru cei care creeaza locuri de munca si le mentin cel putin 6 luni

Adevărul Adevărul,
Bonusuri pentru cei care creeaza locuri de munca si le mentin cel putin 6 luni

Firmele care creeaza locuri de munca pe care le pastreaza cel putin 6 luni ar putea primi bonusuri din partea statului, a anuntat vineri ministrul Economiei, Virgil Popescu. continuă pe Adevărul

Ministrul Mediului anunta pedepse inasprite pentru cei care taie si transporta ilegal masa lemnoasa!

Alexe a spus ca doreste inasprirea legilor pentru crimele impotriva padurilor Romaniei si ca poart.

Incertitudine, pentru cei care vor facultate afara

Chiar inainte de Paste, Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a beneficiat de o suplimentare a bu.

Anuntul pentru cei care au conturi bancare: se intampla deja cu transferurile de bani

Cea mai mare problema cu un cont bancar e ca daca vrei sa transferi bani trebuie sa astepti. Din fericire, se poate si altfel. Si te poate scuti enorm de asteptare. De cativa ani e.

Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Nu s-a mai intamplat niciodata in secolul 21

Pretul petrolului este in cadere libera, din cauza pandemiei de coronavirus! Infectia de coronavirus a facut ca crerea de benzina si motorina sa scada drastic, deoarece oamenii sunt in auto-izolare si nu mai consuma nimeni combustibil. Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina: petrolul a scazut sub zero dolari barilul .

Orban: Pregatim un mecanism de punere la dispozitie a mastilor de protectie pentru persoanele care nu au venituri

Guvernul pregateste un mecanism prin care sa asigure masti de protectie pentru persoanele care nu au venituri, se afla sub pragul saraciei, a declarat, premierul Ludovic Orban.

Comisia Europeana prezinta ghidul pentru intoarcerea la locul de munca in conditii de siguranta

Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca EU-OSHA) a publicat astazi un ghid privind intoarcerea la serviciu, in conditiile in care angajatorii se intreaba cum se pot garanta sanatatea si siguranta lucratorilor atunci cand se intorc la locul de munca, se arata intr-un comunicat publicat joi de Comisia Europeana.

Papa s-a rugat pentru familiile afectate de pandemie si i-a criticat pe cei care fac specula

Papa Francisc s-a rugat joi dimineata in capela resedintei sale din Casa Sfanta Marta pentru familii.

Mesaje Sf. Gheorghe. Cele mai frumoase mesaje, urari, felicitari de Sf. Gheorghe pentru cei dragi

Mesaje Sf. Gheorghe. Crestinii il sarbatoresc pe 23 aprilie pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Peste 900. 000 de romani, care poarta numele de Gheorghe, Gheorghita, Georgiana, George sau Georgeta si alte nume derivate isi serbeaza ziua numelui in aceasta data.

Targ imobiliar pe timp de pandemie. Imobiliarium lanseaza platforma online pentru cei care cauta o locuinta

Organizatorii targului imobiliar Imobiliarium, ajuns la a opta editie, pun la dispozitie in perioada 21 aprilie 21 iulie Imobiliarium Online, o platforma pe care vizitatorii pot naviga prin ofertele expozantilor din cadrul evenimentului dar si a altor dezvoltatori imobiliari.

Bootcamp-ul Changeneers : Startup-urile finaliste isi prezinta ideile juriuluiSesiuni de mentorat si tipstricks pentru ideile care au intrat in finala

Bootcamp-ul Changeneers : Startup-urile finaliste isi prezinta ideile juriuluiSesiuni de mentorat si tipstricks pentru ideile care au intrat in finala. Finalistii de anul acesta vor intra, incepand cu data de 23 aprilie, in sesiunea de Bootcamp care va dura 2 zile si le va oferi atat informatii teoretice cat si interactiune cu membrii juriului, avand astfel ocazia sa isi prezinte ideile juriului, sa puna intrebari si sa isi valideze directiile de dezvoltare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )