Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul Mediului anunta pedepse inasprite pentru cei care taie si transporta ilegal masa lemnoasa!

România Liberă România Liberă,
Ministrul Mediului anunta pedepse inasprite pentru cei care taie si transporta ilegal masa lemnoasa!

Alexe a spus ca doreste inasprirea legilor pentru crimele impotriva padurilor Romaniei si ca poart. continuă pe România Liberă

Incertitudine, pentru cei care vor facultate afara

Chiar inainte de Paste, Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a beneficiat de o suplimentare a bu.

Anuntul pentru cei care au conturi bancare: se intampla deja cu transferurile de bani

Cea mai mare problema cu un cont bancar e ca daca vrei sa transferi bani trebuie sa astepti. Din fericire, se poate si altfel. Si te poate scuti enorm de asteptare. De cativa ani e.

Ministrul Mediului: Suntem in discutii cu Parchetul General, cu Ministerul Justitiei ca sa inasprim legile si toti cei care gresesc sa plateasca cu varf si indesat

Ministrul Mediului, Costel Alexe, reafirma ca doreste inasprirea pedepselor pentru exploatarea si transportul ilegal de masa lemnoasa si ca poarta discutii cu reprezentantii Parchetului General si ai Ministerului Justitiei in acest sens. Ministrul spune ca Garzile Forestiere au continuat controalele si in perioada de pandemie si anunta ca saptamana viitoare vor incepe testele pentru programul SUMAL.

Razboiul pe padurile Romaniei se muta la Bruxelles. ONG-urile depun o plangere, iar ministrul Mediului discuta despre inchiderea procedurii deinfringement

Ministrul Mediului a discutat cu comisarul european pentru mediu despre inchiderea procedurii de infringement. Totul s-a intamplat dupa ce trei ONG-uri au depus plangere la Comisia Europeana pentru taierile din arii protejate. Costel Alexe a spus ca Romania inregistreaza progrese importante.

Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Nu s-a mai intamplat niciodata in secolul 21

Pretul petrolului este in cadere libera, din cauza pandemiei de coronavirus! Infectia de coronavirus a facut ca crerea de benzina si motorina sa scada drastic, deoarece oamenii sunt in auto-izolare si nu mai consuma nimeni combustibil. Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina: petrolul a scazut sub zero dolari barilul .

Orban: Pregatim un mecanism de punere la dispozitie a mastilor de protectie pentru persoanele care nu au venituri

Guvernul pregateste un mecanism prin care sa asigure masti de protectie pentru persoanele care nu au venituri, se afla sub pragul saraciei, a declarat, premierul Ludovic Orban.

Ministrul Economiei anunta ca uzinele Dacia si Ford isi vor relua activitatea din 4 mai

Productia de autovehicule de la uzinele Dacia si Ford va reincepe pe data de 4 mai, a anuntat, joi, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Ministrul Educatiei anunta doua scenarii: anul scolar prelungit cu o saptamana sau sa se termine cum era programat. Ce se intampla cu examenele

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta ca autoritatile vor lua o decizie privind reluarea cursurilor in scoli, gradinite si universitati numai dupa o consultare cu specialistii din domeniul sanitar si spune ca aceasta va avea la baza in primul rand grija pentru sanatatea prescolarilor, elevilor si studentilor.

Bonusuri pentru cei care creeaza locuri de munca si le mentin cel putin 6 luni

Firmele care creeaza locuri de munca pe care le pastreaza cel putin 6 luni ar putea primi bonusuri din partea statului, a anuntat vineri ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Raiffeisen Bank anunta cresteri semnificative pentru platile electronice din luna martie

In luna martie 2020, mai multi clienti ai bancii au optat pentru plati automate, inregistrandu-se o crestere cu 17% a numarului contractelor de direct debit, fata de martie 2019. in acelasi timp, numarul de tranzactii de retragere cash de la ATM a scazut cu aproximativ 18%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )