Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Johnson ii transmite lui Donald Tusk ca nu vrea amanarea Brexitului

Adevărul Adevărul,
Boris Johnson ii transmite lui Donald Tusk ca nu vrea amanarea Brexitului

Premierul britanic Boris Johnson i-a reiterat miercuri presedintelui Consiliului European Donald Tusk dorinta de a-si scoate tara din UE la 31 octombrie, asa cum este prevazut in acest moment. continuă pe Adevărul

Boris Johnson i-a spus lui Donald Tusk ca nu vrea ca procesul Brexit sa fie amanat din nou

Premierul britanic Boris Johnson i-a spus miercuri lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, ca nu doreste ca procesul Brexit sa fie amanat din nou, fiind increzator ca va reusi sa obtina aprobarea Parlamentului de la Londra pana la 31 octombrie, a afirmat un reprezentant al liderului britanic, potrivit Mediafax.

Parlamentul ii da o noua lovitura lui Boris Johnson in eforturile sale de a scoate Marea Britanie din UE pana la 31 octombrie

Camera Comunelor a refuzat, din nou, sa sustina un vot pe tema acordului de Brexit, in ciuda insistentelor premierului Boris Johnson, transmite BBC. Motivul invocat de presedintele Camerei Comunelor fiind ca.

Haos la Londra: Presedintele Camerei Comunelor a respins un nou vot asupra acordului lui Boris Johnson privind Brexit-ul Comisia Europeana confirma ca ia in calcul amanarea LIVEVIDEO

Premierul Boris Johnson a esuat sa supuna acordul Brexit la vot in sedinta de luni a Parlamentului britanic, dupa ce a fost fortat de Legislativul de la Londra sa-i trimita presedintelui Consiliului european Donald Tusk o scrisoare prin care cere amanarea iesirii Regatului Unit din blocul comunitar, programata sa aiba loc la 31 octombrie. Cu 10 zile inainte de expirarea termenului, divortul de UE starneste noi tensiuni pe scena politica de la Londra, cu dezbateri interminabile legate de aprobarea acordului, iesirea fara acord sau organizarea celui de-al doilea referendum prin care oamenii sa decida ceea ce politicienii nu au reusit de mai bine de trei ani si jumatate.

Londra a trimis la Bruxelles nu una, ci trei scrisori privind Brexitul. Doua dintre ele se bat cap in cap. Ce vrea, de fapt, Boris Johnson

Sambata noapte chiar inainte de expirarea termenului impus de votul din Parlamentul de la Londra guvernul britanic a trimis trei scrisori catre Donald Tusk, presedintele Consiliului European. UPDATE: Partidul Laburist acuza ca premierul se comporta pueril, pentru ca trebuia sa trimita o singura scrisoare.

BREXIT. Premierul britanic Boris Johnson anunta ca nu doreste o amanare a Brexitului

Premierul britanic Boris Johnson i-a transmis miercuri din nou presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, ca nu doreste inca o amanare a Brexitului dincolo de data de 31 octombrie, in timp ce omologu.

Boris Johnson a trimis la Bruxelles o cerere nesemnata de prelungire a termenului pentru Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a trimis la Bruxelles cererea de prelungire a termenului pentru Brexit, a anuntat la miezul noptii de sambata, pe Twitter, presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Boris Johnson a trimis la Bruxelles o cerere nesemnata de prelungire a termenului pentru Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a trimis la Bruxelles cererea de prelungire a termenului pentru Brexit, a anuntat la miezul noptii de sambata, pe Twitter, presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Donald Tusk, despre Brexit: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice scenariu

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a transmis, marti, un avertisment premierului britanic Boris Johnson.

Nigel Farage sustine ca amanarea Brexit este o optiune mai buna decat acordul lui Boris Johnson

Liderul Partidului Brexit, Nigel Farage, a declarat ca amanarea iesirii Marii Britanii din UE si organizarea alegerilor nationale sunt mai optiuni mai bune decat acceptarea acordului negociat de premierul Boris Johnson.

Boris Johnson, refuzat din nou in Camera Comunelor si presat sa ceara amanarea Brexitului. Solutia germana

Premierului britanic Boris Johnson i s-a refuzat luni un vot in Parlament asupra acordului Brexitului obtinut saptamana trecuta la Bruxelles, prelungindu-se astfel confuzia, cu zece zile inaintea datei prevazute a unei iesiri a regatului Unit din Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )