Libnet.ro
UNICEF

09:15

Brad Pitt si Angelina Jolie, din nou parinti! Iata cum este posibil!

ADPM ADPM,
Brad Pitt si Angelina Jolie, din nou parinti! Iata cum este posibil!

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt pe cale sa devina din nou parinti, darunindu-le un fratior celor 6 copii pe care ii au deja. Iata cum este posibil acest lucru! . continuă pe ADPM

FOTO. Brad Pitt si Angelina Jolie isi maresc familia

Celebrul cuplu hollywoodian vor sa adopte un baiat in varsta de doi ani, din Siria, informeaza womansday. com. Actorii au deja trei copii biologici si trei adoptati.

Angelina Jolie l-a amenintat pe Brad Pitt cu internarea intr-o clinica de dezalcoolizare

Actrita Angelina Jolie i-a dat un ultimatum sotului ei, actorul si producatorul de film Brad Pitt, care are tendinta de a consuma prea mult alcool la evenimentele la care participa, cerandu-i fie sa se maturizeze, fie sa se interneze intr-o clinica de dezalcoolizare, potrivit presei internationale.

Carmen Bruma si Mircea Badea, parinti din nou? Iata ce spune Carmen despre un al doilea copil!

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt parintii unui baietel de aproape un an. Multi apropiati ii intreaba daca planuiesc sa aduca pe lume un al doilea copil. Iata ce raspunde fosta prezentatoare de televiziune.

Romanii cu credite in franci elvetieni au iesit din nou in strada

Romanii cu credite in franci elvetieni au iesit ieri din nou in strada. in fata Parlamentului, oamenii au condamnat lipsa de reactie a autoritatilor la problemele lor. Acestia se plang ca bancherii nu vor.

Jennifer Lopez si Casper Smart, din nou impreuna: Fac ceea ce cred ca este bine pe moment

In ciuda unei vieti sentimentale foarte agitate, Jennifer Lopez dovedeste din nou ca uraste sa fie singura, desi in trecut declara ca cel mai bine ii este in afara unei relatii. Potrivit Daily Mail,.

Mai tari decat americanii si multe alte tari dezvoltate: Romania, din nou in topul tarilor cu cele mai mari viteze la Internet

Romania revine din nou atentia globala in ceea ce priveste viteza la Internet, depasind cu mult state dezvoltate precum SUA sau tari din Europa de Vest. Cel mai recent raport al Akamai, serviciu care centralizeaza date referitoare la conexiunile la.

Fed Cup. Begu o invinge pe Espinosa, Romania - Spania 2-2. Urmeaza meciul decisiv, la dublu, din nou cu Begu!

Simona Halep deschide ziua decisiva a intalnirii dintre Romania si Spania, din cadrul Grupei Mondiale a II-a a Fed Cup. Numarul trei mondial o intalneste, duminica, in primul meci al zilei, pe Garbine Muguruza, numarul unu din echipa iberica.

Impact simte din nou gustul profitului

Impact DeveloperContractor IMP) a obtinut anul trecut un profit net de 4,1 milioane de lei 923. 000 euro), fata de o pierdere de 42,46 milioane de lei in anul 2013, rezultatul fiind sustinut de castigurile inregistrate din reevaluarea activelor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )