Libnet.ro
UNICEF

05:45

Curs valutar 29 decembrie. Cel mai slab leu din ultimii trei ani

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 29 decembrie. Cel mai slab leu din ultimii trei ani

Moneda nationala continua sa se deprecieze in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind cel mai ridicat din ultimii aproape trei ani, respectiv 4,5409 lei, in crestere cu 0,46 de bani +0,10%) fata de cotatia anuntata marti . continuă pe România Liberă

Curs valutar 28 decembrie. Euro, la cotatia maxima din ultimele sase luni

Cursul valutar valabil miercuri, 28 decembrie, indica o cotatie a monedei europene aflata la un maxim al ultimelor sase luni .

LEUL, cel mai slab din ultimii TREI ANI. EURO explodeaza, DOLARUL atinge un nou RECORD ISTORIC (VIDEO)

BNR a afisat vineri un curs de 4,5363 lei/euro, nivel maxim inregistrat din 10 ianuarie 2014 pana in prezent. Dosarul s-a apreciat pana la 4,3504 lei si a atins un nou nivel maxim istoric.

Obama ramane, in 2016, barbatul cel mai admirat in SUA

Barack Obama este, in 2016, pentru a noua oara consecutiv, cel mai admirat barbat de catre cetatenii americani, in fata lui Donald Trump care a facut insa un salt fata de anul trecut, potrivit unui sondaj realizat de institutul Gallup si publicat miercuri, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Amazon: Sarbatorile din 2016, cel mai bun sezon din istoria companiei

Amazon. com a livrat peste 1 miliard de produse la nivel mondial in actualul sezon de sarbatori, pe care l-a numit cel mai bun din istoria companiei, relateaza Reuters.

HOROSCOP 29 decembrie. Racii vor avea o discutie esentiala cu sufletul pereche

Horoscop maine, 29 decembrie. Racii vor avea o discutie esentiala cu partenerul/a de viata, iar Sagetatorii trebuie sa aiba grija de finante. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Marius Sumudica, cel mai bun antrenor al anului 2016. Vezi cum arata CLASAMENTUL

Jurnalistii de la DigiSport au realizat un sondaj in care au intrebat cititorii care sunt cei mai buni antrenori din Liga 1. Astfel, Marius Sumudica s-a clasat pe pe primul loc in top,.

Christine Schillings, Ana Hotels: Cel mai mare atu al Romaniei, in acest moment, este autenticitatea

Chiar daca, atunci cand vorbim de turism, in Romania inca mai este foarte mult loc de crestere, de corectat, de inovat si de imbunatatit, tara noastra are un mare atu, spre deosebire de alte tari europene, pe care sa-l foloseasca pentru a.

DTZ Echinox: 2016 a fost cel mai bun an al pietei imobiliare romanesti de dupa 2008

Dezvoltatorii imobiliari au livrat in acest an spatii de comerciale, logistice si de birouri care totalizeaza o suprafata de 956. 000 de metri patrati, in crestere cu 88% fata de 2015, marcand astfel cel mai bun an al pietei imobiliare locale din 2008.

Cel mai scump euro din ultimii trei ani. Cursul de schimb a urcat la 4,5409 lei/euro. Dolarul atinge un maxim istoric

Cursul de schimb a urcat miercuri la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, euro fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la 4,5409 lei, in crestere cu 0,46 bani fata de cotatia de marti.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )