Libnet.ro
UNICEF

23:00

Obama ramane, in 2016, barbatul cel mai admirat in SUA

România Liberă România Liberă,
Obama ramane, in 2016, barbatul cel mai admirat in SUA

Barack Obama este, in 2016, pentru a noua oara consecutiv, cel mai admirat barbat de catre cetatenii americani, in fata lui Donald Trump care a facut insa un salt fata de anul trecut, potrivit unui sondaj realizat de institutul Gallup si publicat miercuri, transmite AFP, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

DTZ Echinox: 2016 a fost cel mai bun an al pietei imobiliare romanesti de dupa 2008

Dezvoltatorii imobiliari au livrat in acest an spatii de comerciale, logistice si de birouri care totalizeaza o suprafata de 956. 000 de metri patrati, in crestere cu 88% fata de 2015, marcand astfel cel mai bun an al pietei imobiliare locale din 2008.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2016

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care a castigat in 2016 Liga Campionilor, Supercupa Europei si Cupa Mondiala a Cluburilor cu Real Madrid, precum si Campionatul . cu nationala Portugaliei, a fost ales cel mai bun sportiv european al anului 2016.

Cristinei Spatar, doborata de AMINTIRI NEFERICITE: 2016 a fost cel mai urat an dupa moartea mamei mele

Cristina Spatar a trecut prin multe evenimente dureroase in anul 2016 care au lasat-o pe artista cu un gust amar. Cantareata a ramas cu amintiri nefericite dupa ce in aceasta vara a.

Amazon: Sarbatorile din 2016, cel mai bun sezon din istoria companiei

Amazon. com a livrat peste 1 miliard de produse la nivel mondial in actualul sezon de sarbatori, pe care l-a numit cel mai bun din istoria companiei, relateaza Reuters.

IFFHS: Mark Clattenburg, cel mai bun arbitru din 2016 - Ovidiu Hategan, locul 16

Mark Clattenburg a fost, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), cel mai bun arbitru al anului 2016. Englezul a adunat 141 de puncte. Romania are si ea un reprezentant in partea superioara a ierarhiei: Ovidiu Hategan s-a clasat pe pozitia a 16-a.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

Curs valutar 29 decembrie. Cel mai slab leu din ultimii trei ani

Moneda nationala continua sa se deprecieze in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind cel mai ridicat din ultimii aproape trei ani, respectiv 4,5409 lei, in crestere cu 0,46 de bani +0,10%) fata de cotatia anuntata marti .

Cel mai scump euro din ultimii trei ani. Cursul de schimb a urcat la 4,5409 lei/euro. Dolarul atinge un maxim istoric

Cursul de schimb a urcat miercuri la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, euro fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la 4,5409 lei, in crestere cu 0,46 bani fata de cotatia de marti.

Barack Obama este sigur ca ar fi castigat si in 2016 alegerile prezidentiale, daca legislatia SUA i-ar fi permis al treilea mandat

Presedintele in exercitiu al SUA, Barack Obama, s-a declarat luni sigur ca ar fi obtinut si un al treilea mandat la Casa Alba, in cazul in care Constitutia i-ar fi permis sa candideze la scrutinul din 8 noiembrie.

Marius Sumudica, cel mai bun antrenor al anului 2016. Vezi cum arata CLASAMENTUL

Jurnalistii de la DigiSport au realizat un sondaj in care au intrebat cititorii care sunt cei mai buni antrenori din Liga 1. Astfel, Marius Sumudica s-a clasat pe pe primul loc in top,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )