Libnet.ro
UNICEF

14:45

Brazilia, a doua cea mai afectata tara din lume de noul coronavirus, mentine folosirea hidroxiclorochinei, in pofida opririi testelor clinice de catre OMS

Adevărul Adevărul,
Brazilia, a doua cea mai afectata tara din lume de noul coronavirus, mentine folosirea hidroxiclorochinei, in pofida opririi testelor clinice de catre OMS

Ministerul brazilian al Sanatatii isi mentine recomandarea privind folosirea hidroxiclorochinei in tratarea covid-19, in pofida hotararii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) de a suspenda temporar testele clinice ale acestui medicament, ca masura de precautie, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

OMS: America de Sud este noul epicentru al pandemiei. Brazilia, a doua cea mai afectata tara din lume, cu peste 330.000 de cazuri (VIDEO)

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca America de Sud a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus. Cea mai grava situatie se afla in Brazilia, care a devenit a doua cea mai afectata.

Brazilia a devenit a doua tara din lume cel mai afectata de pandemia de coronavirus, cu peste 330.000 de infectari

Brazilia a devenit a doua tara din lume cel mai afectata de pandemia de coronavirus, dupa SUA, numarul infectarilor ajungand la 330. 890, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

Brazilia a devenit prima tara din lume la numarul deceselor zilnice

Brazilia a depasit luni Statele Unite in ceea ce priveste bilantul deceselor zilnice din cauza infectarii cu noul coronavirus, potrivit datelor furnizate de ministerul brazilian al sanatatii.

Medic roman: in R. Moldova a fost cea mai grea experienta din viata mea

Giorgiana Matei este unul dintre medicii romani care s-au oferit sa plece in misiunea de ajutor trimisa de Romania in Republica Moldova. Medic la SMURD Iasi, ea a povestit, la Digi24, ca ceea ce a vazut in cele doua saptamani petrecute la Chisinau a fost cea mai grea experienta din viata sa.

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile.

Ar putea fi cea mai mare strucutura din plastic reciclat: cum a fost posibila balena albastra

In incercarea de a atrage atentia asupra problemei poluarii din ocean, un grup de artisti a creat o balena albastra din plastic colectat si reciclat. Rezultatul final este cel putin.

Madrid si Barcelona isi redeschid luni terasele si hotelurile

Spania este a patra cea mai afectata tara din lume de pandemia COVID-19, cu peste 280. 000 de infectari Madrid si Barcelona, pana acum excluse de la relaxarea restrictiilor in Spania, vor putea redeschide luni terasele barurilor, hotelurile si muzeele, alaturandu-se restului tarii dupa doua saptamani de asteptare, a anuntat ieri guvernul spaniol.

Bucuresti - cea mai dinamica piata logistica

Stocul spatiilor industriale si logistice din Bucuresti s-a dublat in intervalul 2015 - 2020, capitala Romaniei fiind cea mai dinamica piata din regiunea Europei Centrale si de Est in intervalul analizat.

Anunt pentru romanii care au cont bancar: 4 milioane de carduri, vizate. Cea mai mare banca face schimbari radicale

E cert ca suntem intr-o perioada cu schimbari majore in piata bancara si in societate. Dar nu mai e un secret ca digitalizarea va schimba lucrurile radical. Cea mai mare banca din.

Efectele incalzirii globale in 2020: Romania, cea mai mare seceta din ultimii 60 de ani

Lipsa precipitatiilor din ultimele luni ar putea baga agricultorii romani intr-o criza fara precedent. Reactia Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale confirma efectele incalzirii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )