Libnet.ro
UNICEF

18:15

BREAKING NEWS! Guvernul Orban a picat. Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi

Playtech Playtech,
BREAKING NEWS! Guvernul Orban a picat. Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi

Motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, se voteaza astazi, in sedinta celor doua camere reunite ale ParlamentuluiRomaniei. PSD a pierdut majoritatea in Senat, iar pentru ca actualul Guvernul sa fie demis sunt necesare 233 de voturi. Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, pentru a vota . continuă pe Playtech

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV in ziua cand Guvernul Orban a picat

Un fost premier a incercat sa se urce pe un scaun, un fost ministru al Educatiei a filmat votul cu telefonul, un parlamentar fost-sofer al unui fost senator condamnat pentru coruptie s-a amuzat copios in timpul sedintei, un pesedist s-a jucat pe telefon, in timp ce mai multi parlamentari liberali au batut cu palmele in bancute. La final, un alt fost premier a tinut o sedinta de Guvern. Vezi un videoreportaj marca HotNews. ro cu ce nu s-a vazut la TV in ziua in care Guvernul Orban a picat.

UPDATE Guvernul acopera vidul legislativ in caz de anticipate. OUG-urile de pe masa lui Orban, inainte de motiunea de cenzura Avertismentul premierului pentru parlamentari

Confruntat cu posibilitatea demiterii la motiunea de cenzura, Guvernul Orban, care si-a asumat declansarea anticipatelor, pregateste terenul pentru organizarea alegerilor inainte de termen. 31 Premierul a confirmat informatiile, explicand ca la ora actuala e necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate. Daca va exista majoritate pentru motiune, noi nu mai votam investirea niciunuia dintre cele doua guverne, ca sa declansam alegeri anticipate. Asta le spun si parlamentarilor, ca sa stie, a adaugat Ludovic Orban.

MOTIUNEA DE CENZURA A TRECUT CU 261 DE VOTURI Guvernul Orban a fost demis

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Guvernul ramane in functie. Lucrurile se vor misca. Eu in continuare sunt adeptul alegerilor anticipate. Voi insista ca in continuare sa fie votat un Guvern care vine cu o agenda reformatoare. Dupa parerea mea este inadmisibil sa pierdem timpul pentru ca, avem in continuare un PSD care nu isi doreste reforme. Solutia cea mai corecta pentru Romania este intoarcerea la electorat. Trebuie sa avem o majoritate parlamentara care sprijna acest efort. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban, dupa demitere: Guvernul cade in picioare --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Guvernul Orban a fost demis --- * ACTUALIZARE - S-a incheiat si votul senatorilor.

Alina Gorghiu, reactie dupa ce Guvernul Orban a fost demis: Propunerea noastra de premier ramane Ludovic Orban

Alina Gorghiu, senator PNL, a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul Orban a fost demis.

Guvernul Orban a fost demis, la 3 luni si 1 zi de la investire. Motiunea de cenzura a PSD a trecut cu 261 de voturi. Ciolacu: Voi vorbi cu Ponta sa mergem cu propunere comuna de premier Pasii constitutionali

Guvernul Orban a fost demis miercuri, la 3 luni si 1 zi de la investire, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut, cu 261 de voturi. Pentru a trece motiunea erau necesare 233 de voturi. Adoptarea motiunii de cenzura este un prim pas pentru anticipate. Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura, publicata in Monitorul Oficial la mai putin de o ora la demiterea Guvernului Orban.

Primele reactii de la Bruxelles, dupa ce a picat Guvernul Orban: incercarea acestui guvern de a schimba legea electorala in asemenea graba e impotriva deciziei CCR si a recomandarilor Comisiei de la Venetia

Guvernul Orban a fost demis, dupa de motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR a trecut in Parlament cu 261 de voturi favorabile.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

Guvernul Orban a fost demis. Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi favorabile

Motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR, impotriva Guvernului Orban, a trecut in Parlament cu 261 de voturi favorabile, a anuntat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Liviu Plesoianu, dupa ce motiunea a trecut: Orice om cu respect pentru democratie intelege ce lucru ingrozitor a facut Guvernul Orban

Liviu Plesoianu a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul Orban a fost demis. Plesoianu a spus ca se astepta ca acest lucru sa se intample fiindca discursul premierul a avervat mult lume.

Guvernul Orban a picat in fata Motiunii de cenzura depusa de PSD

Guvernul condus de Ludovic Orban a picat in Parlament, ca urmare a motiunii de cenzura introduse de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )