Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREAKING NEWS Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose (PSD) ca viitor premier. Aceasta criza politica dauneaza grav Romaniei

Hotnews Hotnews,
 BREAKING NEWS Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose (PSD) ca viitor premier. Aceasta criza politica dauneaza grav Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat la ora 20. 00 ca l-a desemnat pe Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, drept viitor premier. Iohannis si-a motivat decizia spunand ca Romania e in criza politica, iar aceasta criza dauneaza grav Romaniei. Iohannis a cerut partidelor sa urgenteze procedurile parlamentare astfel incat Romania sa aiba guvern in aceasta saptamana. Iohannis a spus ca doar PSD-ALDE au propus un premier, desi la iesirea de la consultari Traian Basescu anuntase ca si PMP a facut o propunere, pe Siegfried Muresan. continuă pe Hotnews

Premierul desemnat Mihai Tudose, interviu din campania electorala

Un interviu cu premierul desemnat Mihai Tudose, realizat de Adevarul in campania electorala, a fost difuzat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in interviu, Mihai Tudose vorbeste de planul.

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE MIHAI TUDOSE CA PREMIER AL ROMANIEI (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose drept noul premier al Romaniei. Seful statului a precizat ca a luat aceasta.

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern.

Reactiile jurnalistilor Romaniei Libere, dupa ce presedintele l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier. Silviu Sergiu: Este inceputul sfarsitului pentru Klaus Iohannis

Jurnalistii Romaniei Libere au comentat, luni seara, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza pe fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ca premier, la propunerea coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier: Probabil voi ocupa in continuare portofoliul de la Munca. Vineri, la prima sedinta de guvern, o sa venim cu masuri de recuperare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, ca probabil isi va pastra potrofoliul si in viitorul Guvern. Precizarea vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe social-democratul Mihai Tudose, pentru functia de premier.

Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Nu are niciuna dintre calitatile necesare de a conduce un Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, ca premierul desemnat, Mihai Tudose, nu indeplineste calitatile necesare pentru a conduce un viitor guvern si ca este convins ca performanta.

Filmul zilei in care Mihai Tudose a fost desemnat premier de Iohannis

Social-democratii l-au propus pentru sefia Guvernului pe Mihai Tudose, politician suspectat de legaturi cu serviciile secrete si implicat intr-un scandal de plagiat, acuzatii pe care Liviu Dragnea le-a demontat. Opozitia a criticat alegerea PSD, insa presedintele Klaus Iohannis l-a acceptat pe Tudose, motivand ca trebuie sa puna capat crizei politice.

Basescu, reactie dura dupa ce Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose: O mascarada

Fostul presedinte Traian Basescu a spus luni seara, dupa ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose, ca totul a fost o mascarada, potrivit Romaniatv. net. Protestez pentru mascarada in.

Anuntul important facut de Lia Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose

Ministrul interimar al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose, ca este foarte posibil sa ramana la carma.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )