Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREAKING Universitatea Bucuresti suspenda cursurile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BREAKING Universitatea Bucuresti suspenda cursurile

Universitatea din Bucuresti suspenda cursurile fata in fata pana pe 29 martie si continua activitatea online. Decizia a fost luata astazi, in Consiliul de Administratie al Universitatii, a declarat pentru Edupedu. ro purtatorul de cuvant al. continuă pe Wall-Street Ro

ULTIMA ORA! Universitatea din Bucuresti suspenda cursurile pana la sfarsitul lunii martie

Universitatea din Bucuresti suspenda cursurile, in perioada11-29 martie si continua activitatea online, din cauza noului coronavirus. Decizia a fost luata miercuri, in Consiliul de Administratie al.

Universitatea Valahia suspenda cursurile incepand de maine in contextul epidemiei de coronavirus

Universitatea Valahia din Targoviste va suspenda cursurile incepand de miercuri, 11 martie, in contextul epidemiei de coronavirus. Masura va fi luata pana pe data de 23 martie.

Universitatea din Bucuresti a anuntat suspendarea cursurilor pana pe 29 martie

Consiliul de administratie al Universitatii din Bucuresti a decis suspendarea cursurilor, cu posibilitatea ca activitatea sa se desfasoare online.

Organizatiile studentilor cer suspendarea cursurilor in Romania. Universitatea Bucuresti nu va intrerupe cursurile. Mircea Cartarescu: Greseste grav

Organizatiile studentesti solicita intreruperea cursurilor tuturor universitatilor din Romania si gasirea de solutii ca acestea sa se desfasoare online. Luni, 9 martie, Universitatea Bucuresti a decis ca activitatea didactica sa continue, insa scriitorul si profesorul Mircea Cartarescu considera ca hotararea este gresita.

Coronavirus in Romania. Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile

Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile fata in fata incepand de miercuri, de la ora 14,00, si pana pe data de 29 martie, cu continuarea activitatii didactice in sistem online.

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti s-a intrunit in regim de urgenta si a anuntat, duminica, ca suspenda cursurile si lucrarile practice, in.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

ASE si Politehnica Bucuresti isi suspenda cursurile

Academia de Studii Economice si Politehnica Bucuresti anunta suspendarea, incepand de joi, a tuturor activitatilor didactice fata in fata, precum si a altor actiuni derulate in cadrul universitatii, care implica aglomerari de persoane conferinte, mese.

Tribunalul Bucuresti suspenda activitatea cu publicul si amana multe dintre procese

Presedintele Tribunalul Bucuresti, Laura Radu, a dispus miercuri mai multe masuri pentru prevenirea .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )