Libnet.ro
UNICEF

09:00

Coronavirus in Romania. Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Romania. Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile

Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile fata in fata incepand de miercuri, de la ora 14,00, si pana pe data de 29 martie, cu continuarea activitatii didactice in sistem online. continuă pe Adevărul

Noul coronavirus in Romania. Universitatea Babes-Bolyai suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus.

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti s-a intrunit in regim de urgenta si a anuntat, duminica, ca suspenda cursurile si lucrarile practice, in.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

Academia de Studii Economice din Bucuresti isi suspenda cursurile

Academia de Studii Economice anunta suspendarea, incepand de joi, a tuturor activitatilor didactice fata in fata, precum si a altor actiuni derulate in cadrul universitatii, care implica aglomerari de.

ASE si Politehnica Bucuresti isi suspenda cursurile

Academia de Studii Economice si Politehnica Bucuresti anunta suspendarea, incepand de joi, a tuturor activitatilor didactice fata in fata, precum si a altor actiuni derulate in cadrul universitatii, care implica aglomerari de persoane conferinte, mese.

Organizatiile studentilor cer suspendarea cursurilor in Romania. Universitatea Bucuresti nu va intrerupe cursurile. Mircea Cartarescu: Greseste grav

Organizatiile studentesti solicita intreruperea cursurilor tuturor universitatilor din Romania si gasirea de solutii ca acestea sa se desfasoare online. Luni, 9 martie, Universitatea Bucuresti a decis ca activitatea didactica sa continue, insa scriitorul si profesorul Mircea Cartarescu considera ca hotararea este gresita.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

Coronavirus: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus, relateaza Mediafax.

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus, relateaza Mediafax.

Universitatea din Bucuresti isi suspenda activitatea pana pe 29 martie

Consiliul de Administratia al Universitatii Bucuresti a votat miercuri, 11 martie, suspendarea activ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )