Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tribunalul Bucuresti suspenda activitatea cu publicul si amana multe dintre procese

România Liberă România Liberă,
Tribunalul Bucuresti suspenda activitatea cu publicul si amana multe dintre procese

Presedintele Tribunalul Bucuresti, Laura Radu, a dispus miercuri mai multe masuri pentru prevenirea . continuă pe România Liberă

Tribunalul Bucuresti suspenda programul cu publicul. Procesele sunt amanate pana in luna mai

Presedintele Tribunalul Bucuresti, Laura Radu, a decis, miercuri in contextul prevenirii raspandirii epidemiei cu noul coronavirus sa fie suspendat programul cu publicul. Toate actele vor fi trimise prin posta si on line. Se vor judeca doar cauzele urgente, celelalte dosare vor primi termene noi in luna mai.

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul pe termen nelimitat

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul de miercuri, 11 martie 2020, pe perioada nedeterminata.

Coronavirus. Biblioteca judeteana suspenda activitatea cu publicul

Avand in vedere situatia epidemiologica actuala, in perioada 16-21 martie 2020, Biblioteca Judeteana I. Radulescu Dambovita nu va avea program de lucru cu publicul.

CORONAVIRUS |ANPC isi suspenda activitatea cu publicul. Raman deschise mijloacele de comunicare electronica

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilora decis sa isi suspende activitatea cu publiculintre 11 - 31. 2020, din cauza epidemiei de coronavirus. in aceasta perioada, activitatea de.

ULTIMA ORA! Universitatea din Bucuresti suspenda cursurile pana la sfarsitul lunii martie

Universitatea din Bucuresti suspenda cursurile, in perioada11-29 martie si continua activitatea online, din cauza noului coronavirus. Decizia a fost luata miercuri, in Consiliul de Administratie al.

BREAKING Universitatea Bucuresti suspenda cursurile

Universitatea din Bucuresti suspenda cursurile fata in fata pana pe 29 martie si continua activitatea online. Decizia a fost luata astazi, in Consiliul de Administratie al Universitatii, a declarat pentru Edupedu. ro purtatorul de cuvant al.

ALEXANDRA BURADA: Recomandarile facute de Tribunalul Bucuresti si de CSM nu protejaza dreptul la sanatate al avocatilor

Avocatul Alexandra Burada, sustine ca recomandarile cu privire la raspandirea infectiilor cu virusul COVID-19, publicate marti de CSM si de Tribunalul Bucuresti, sunt insuficiente si nu protejaza dreptul la sanatate al avocatilor si a familiilor acestora, avocatii fiind la fel de implicati si importanti in actul de justitie.

Coronavirus in Romania. Parchetele isi suspenda activitatea de relatii cu publicul pana in data de 30 martie

Activitatea de relatii cu publicul si audiente in cadrul parchetelor se suspenda pana la data de 30 martie 2020, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, emis miercuri, in contextul combaterii raspandirii noului coronavirus.

Coronavirus in Romania. Tribunalul Bucuresti si judecatoriile din Capitala vor judeca doar cauzele urgente

Programul cu publicul al Tribunalului Bucuresti, precum si a judecatoriilor de sector din subordine se suspenda in perioada 12 31 martie, iar magistratii vor judeca doar cauzele urgente, se arata intr-un comunicat emis, miercuri, de catre presedintele instantei, judecatoarea Laura Radu.

Castelul Bran isi suspenda activitatea din cauza epidemiei de coronavirus

In urma deciziei de astazi, 11 martie, a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta din cadrul Guvernului Romaniei, Castelul Bran isi va intrerupe activitatea cu publicul in perioada 12 31 ma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )