Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie a gasit inlocuitorul perfect pentru David Cameron: O pisica (VIDEO)

B1 B1,
Marea Britanie a gasit inlocuitorul perfect pentru David Cameron: O pisica (VIDEO)

Marea Britanie a gasit inlocuitorul perfect pentru David Cameron la doar cateva ore dupa anuntarea rezultatului referendumului privind Brexit, arata B1 TV. O pisica s-a dus in fata locuintei. continuă pe B1

LIVE TEXT. BREXIT. Ziua in care Marea Britanie a decis sa iasa din UE: Demisia lui Cameron, prabusirea burselor si panica. Ce vor face in continuare liderii politici

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

LIVE TEXT. BREXIT. Referendum istoric. Marea Britanie decide sa plece din Uniunea Europeana, dupa 43 de ani. Reactii, masuri si consecinte

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

BREXIT. Ce se va intampla cu romii din Marea Britanie

Cei 8. 000 de romi din Romania care se afla in Marea Britanie vor fi primii afectati de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat vineri, pentru Agerpres, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba.

Basescu: Marea Britanie nu o sa iasa din UE. Nu va fi niciun Brexit. David Cameron a jucat o carte

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana pentru ca ar pierde enorm, aratand ca scopul premierului britanic David Cameron a fost de a obtine facilitati sociale din partea UE.

Referendum in Marea Britanie: 84 de deputati eurosceptici semneaza o scrisoare de sustinere a premierului David Cameron

Un numar de 84 de deputati conservatori eurosceptici, partizani ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, au semnat joi o scrisoare in care afirma ca David Cameron trebuie sa ramana prim-ministru indiferent de rezultatul referendumului, transmite AFP.

Indiferent de rezultatul final al referendumului, zeci de parlamentari conservatori eurosceptici ii cer lui David Cameron sa ramana in fruntea Executivului (FOTO)

David Cameron sa ramana in fruntea Guvernului britanic indiferent de rezultatele referendumului din Marea Britanie. Asta isi doresc peste 80 de parlamentari conservatori eurosceptici care au semnat.

Liderii UE, declaratie dura dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nici o negociere

Pozitie dura e liderilor UE fata de Marea Britanie dupa votul pentru Brexit. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European cer iesirea rapida a Marea Britaniei din UE si anunta ca nu sunt dispusi la o renegociere a acordului din februarie. Pozitionarea lor, printr-o declaratie comuna, vine la scurt timp dupa ce premierul demisionar David Cameron a spus ca guvernul nu va face o notificare formala a UE pana in octombrie, cand va fi ales succesorul sau. O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

Revista presei: BREXIT; David Cameron a demisionat; reactiile politicienilor romani la BREXIT

BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti [].

Vladimir Putin: David Cameron a organizat referendumul ca sa santajeze Europa

Premierul britanic David Cameron a organizat referendumul privind apartenenta Regatului Unit la UE pentru a &171;santaja Europa &187; sau &171;pentru a o infricosa &187;, a sugerat, la Sankt-Petersburg, presedintele rus Vladimir Putin, potrivit AFP.

Brexit. FOTO. Cine i-ar putea succeda lui David Cameron la conducerea Guvernului Marii Britanii

Presa britanica a lansat o lista cu numele potentialilor succesori ai premierului David Cameron, care a anuntat ca va demisiona peste trei luni. The Independent scrie ca printre favoriti se numara: .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )