Libnet.ro
UNICEF

23:30

Summit NATO. Romania se indreapta spre cel mai mare esec de securitate nationala

România Liberă România Liberă,
Summit NATO. Romania se indreapta spre cel mai mare esec de securitate nationala

Daca nu cumva presedintele va scoate din maneca un acord de ultima ora care sa fi fost tinut secret pana acum, Romania se indreapta spre un esec major de politica externa si de securitate la summit-ul de la Varsovia de pe 8-9 iulie, unde are sanse minime sa atinga vreunul din obiectivele propuse. continuă pe România Liberă

Entuziasm pe burse si pe pietele valutare dupa sondajele privind Brexitul din weekend: Lira sterlina se indreapta spre cea mai buna zi din ultimii sapte ani

Investitorii au reactionat dupa ce trei dintre cele sase sondaje de opinie publicate in weekend au aratat o schimbare a trendului spre ramanerea Regatului Unit in UE, unele indicand drept factor uciderea saptamana trecuta a parlamentarei pro-europene Jo Cox.

Rusia lanseaza cel mai mare spargator de gheata cu propulsie nucleara (VIDEO)

Rusii au lansat la apa spargatorul de gheata nuclear. in cadrul unei ceremonii, la Sankt Petersburg, cu aproape un an mai devreme decat fusese prevazut initial, oamenii lui vladimir Putin s-au.

Lira sterlina se indreapta spre cea mai buna zi din ultimii sapte ani

Lira sterlina s-a apreciat astazi dupa ce sondajele de opinie au trecut in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, imbunatatind sentimentul de risc si trimitand yenul, o moneda de refugiu, in scadere abrupta, transmite Reuters.

Autoritatile iraniene au dejucat planul celui mai mare atentat terorist care ar fi lovit capitala Teheran

Televiziunea de stat iraniana aanuntat ca serviciile secrete au dejucat planul unui atentat terorist ce putea deveni cel mai mare din istoria tarii. Mai multi suspecti au fost arestati sub acuzatia ca.

Este romanul cu cea mai mare pensie din tara. Cati bani ridica de la posta in fiecare luna

Gheorghe Balasoiu este de departe cel mai invidiat pensionar. Si asta pentru ca fostul procuror la Curtea de Apel Pitesti, dar si fostul director al Penitenciarului Colibasi, are o pensie de 36. 000 de lei pe luna, fiind considerata cea mai mare din Romania.

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Cea mai mare greseala a lui Iordanescu: 225 de minute pe banca pentru Sanmartean

Anghel Iordanescu s-a trezit in al 12-lea ceas si l-a introdus pe teren pe Lucian pe Sanmartean abia in ultima repriza pe care Romania a avut ocazia sa o joace la EURO 2016, in opinia noastra aceasta a fost cea mai mare eroare, fie ea una intentionata sau nu,a selectionerului.

Raport al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Cutii de conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa, informeaza stiripesurse. ro. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata.

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )