Libnet.ro
UNICEF

21:30

Rusia lanseaza cel mai mare spargator de gheata cu propulsie nucleara (VIDEO)

B1 B1,
Rusia lanseaza cel mai mare spargator de gheata cu propulsie nucleara (VIDEO)

Rusii au lansat la apa spargatorul de gheata nuclear. in cadrul unei ceremonii, la Sankt Petersburg, cu aproape un an mai devreme decat fusese prevazut initial, oamenii lui vladimir Putin s-au. continuă pe B1

Summit NATO. Romania se indreapta spre cel mai mare esec de securitate nationala

Daca nu cumva presedintele va scoate din maneca un acord de ultima ora care sa fi fost tinut secret pana acum, Romania se indreapta spre un esec major de politica externa si de securitate la summit-ul de la Varsovia de pe 8-9 iulie, unde are sanse minime sa atinga vreunul din obiectivele propuse.

Autoritatile iraniene au dejucat planul celui mai mare atentat terorist care ar fi lovit capitala Teheran

Televiziunea de stat iraniana aanuntat ca serviciile secrete au dejucat planul unui atentat terorist ce putea deveni cel mai mare din istoria tarii. Mai multi suspecti au fost arestati sub acuzatia ca.

Este romanul cu cea mai mare pensie din tara. Cati bani ridica de la posta in fiecare luna

Gheorghe Balasoiu este de departe cel mai invidiat pensionar. Si asta pentru ca fostul procuror la Curtea de Apel Pitesti, dar si fostul director al Penitenciarului Colibasi, are o pensie de 36. 000 de lei pe luna, fiind considerata cea mai mare din Romania.

Cea mai mare greseala a lui Iordanescu: 225 de minute pe banca pentru Sanmartean

Anghel Iordanescu s-a trezit in al 12-lea ceas si l-a introdus pe teren pe Lucian pe Sanmartean abia in ultima repriza pe care Romania a avut ocazia sa o joace la EURO 2016, in opinia noastra aceasta a fost cea mai mare eroare, fie ea una intentionata sau nu,a selectionerului.

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO, putand distruge orice tara, inclusiv SUA. Comandantul fortelor americane din Europa: Trebuie creat un spatiu Schengen de tip militar

Generalul american Ben Hodges lanseaza un avertisemnt cu privire la potentialul militar al Rusiei. Comandantul fortelor americane din Europa spune ca Moscova poate transfera mai rapid decat NATO efective.

Judetele in care romanii traiesc cel mai mult

Dupa criteriul sperantei de viata la nastere denumita si durata medie de viata), judetul Valcea este la un pol, iar Satu Mare la celalalt. Valcenii au o speranta de 77,93 de ani, iar satmarenii de 73,1 ani, se arata intr-o cercetare a Statisticii,obtinuta de HotNews. ro. Capitala, in ciuda nivelului ridicat de stres si a poluarii, este pe locul al doilea in privinta duratei medii a vietii: 77,9 ani. Chiar daca speranta de viata la nastere reflecta gradul de dezvoltare, evolutia acestui indicator este conditionata mai degraba de stilul de viata, de starea de sanatate, de alimentatie si de nivelul educatiei sanitare, decat de conditiile economico-sociale. Fata de 1970, cand durata medie a vietii era de 67. 3 ani, in prezent media acestui indicator este de 75. 47 de ani.

Comandantul fortelor americane din Europa: Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO / Este singura amenintare potentiala care ar putea distruge SUA, Marea Britanie sau Germania

Moscova poate transfera mai rapid decat Alianta Nord-Atlantica efective militare, avertizeaza generalul american Ben Hodges, propunand crearea unui spatiu Schengen militar la nivelul NATO si avertizand ca Rusia poate distruge orice tara, inclusiv SUA, Germania si Marea Britanie, potrivit BBC News, preluat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )