Libnet.ro
UNICEF

14:00

Broker: Trebuie sa atragem atentia asupra bursei din Romania, altfel nu intram pe radarele investitorilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Broker: Trebuie sa atragem atentia asupra bursei din Romania, altfel nu intram pe radarele investitorilor

Bursa a crescut cu 0,25%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa adopte pozitii de asteptare, iar deal-uri cu titluri OMV Petrom, precum si tranzactii cu actiunile Fondului Proprietatea si a patru dintre cele cinci SIF-uri au. continuă pe Wall-Street Ro

Markus Ferber: Rezultatul alegerilor din Romania ma surprinde, dar este clar si trebuie ...

Europarlamentarul PPE Markus Ferber afirma, intr-o declaratie pentru RFI, ca rezultatul alegerilor parlamentare din Romania este clar si trebuie respectat, precizand ca spera ca premierul Ponta sa nu foloseasca acest rezultat intr-o maniera care nu corespunde normelor europene, potrivit Mediafax. Cred ca e un rezultat clar si desigur, trebuie sa-l respectam. Dar pe de alta parte, sper ca premierul Ponta sa nu foloseasca acest rezultat intr-o maniera care nu corespunde normelor europene, adica .

Asociatia Secular - Umanista din Romania cere primariilor si consilierilor locali sa refuze cererile Patriarhiei Romane de finatare a Catedralei Mantuirii Neamului.

Asociatia Secular - Umanista din Romania ASUR) cere primariilor si consilierilor locali sa refuze cerereile Patriarhiei Romane de finatare a Catedralei Mantuirii Neamului. HotNews. ro a scris saptamana trecuta despre faptul ca Arhiepiscopia Romana a cerut mai multor primarii din Romania donatii de peste un milion de euro fiecare pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, informatia fiind confirmata de primarii din Pitesti si Giurgiu. Deocamdata administratiile locale nu au luat o decizie cu privire la suma pe care o vor dona Bisericii, hotararea urmand sa fie luata la inceputul anului 2013, o data cu aprobarea bugetelor locale.

Reactii ale presei internationale dupa alegerile din Romania FAZ: Victorie clara a coalitiei lui Ponta; Le Figaro: Romania: victorie mare a coalitiei; El Pais: Sondajele de opinie dau o majoritate absoluta a prim-ministrului Victor Ponta

Imediat dupa anuntarea exit-pollurilor de la alegerile generale presa internationala a publicat primele reactii. Coalitia de centru-stanga a premierului Victor Ponta este de asteptat sa castige alegerile generale din Romania. Dar va trebui sa imparta puterea cu domnul Basescu, al carui mandat se incheie in 2014, noteaza BBC. El Pais scrie ca mesajul premierului Victor Ponta imediat dupa alegeri este un semn foarte clar al pacii cu Bruxelles-ul, cu care s-a confruntat in vara.

Agentiile de presa despre alegerile parlamentare din Romania: O criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie

Alegerile parlamentare din Romania sunt tratate pe larg in articole de analiza de catre principalele agentii de presa internationale. Agentia France Presse scrie astazi ca o coabitare cu presedintele Traian Basescu promite sa fie furtunoasa, dar mentioneaza ca o criza politica este ultimul lucru de care Romania ar avea nevoie, aflata pe locul al doilea in UE in topul celor mai sarace state. Rezultatul alegerilor ar putea declansa o noua runda a luptei pentru putere . ) si ar putea complica negocierile cu FMI pentru un nou acord, scrie si Reuters.

Titus Corlatean: Am votat pentru a pune capat razboiului politic din Romania

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, candidatul USL in colegiul 1 pentru Senat, a declarat ca a votat pentru a pune capat razboiului politic din Romania. Am votat in primul rand pentru a pune capat.

Actiunile Facebook au crescut cu 2,56% la primele tranzactii din Romania

Actiunile Facebook au crescut cu 2,56% inca de la primele tranzactii din Romania. Astfel, o actiune a urcat de la 93 de lei la 95,35 de lei. Actiunile Facebook sunt tranzactionate pe sistemul alternativ al.

CE deschide o procedura antitrust impotriva operatorului pietei de energie electrica din Romania

Comisia Europeana CE) a deschis o procedura antitrust impotriva OPCOM si a Transelectrica pentru a investiga daca operatorul singurei piete de tranzactionare a energiei din Romania face abuz de pozitie.

Pe scurt: Chainsaw Europe lanseaza primul studio licentiat Dolby din Romania. Revista Capital aniverseaza 20 de ani

Compania Chainsaw Europe lanseaza primul studio din Romania licentiat Dolby pentru reclame si trailere, potrivit unui anunt al companiei. Iar revista Capital, apartinand in prezent Editurii Evenimentul si Capital, marcheaza 20 de ani de la lansare.

BBC: Rezultatul alegerilor din Romania ar putea declansa o noua perioada de instabilitate politica

Rezultatul alegerilor din Romania ar putea declansa o noua perioada de instabilitate politica, intr-un moment in care oficialii de la Bucuresti negociaza cu FMI un acord pentru un imprumut vital, scrie BBC.

Cum comenteaza presa din Rusia rezultatul ALEGERILOR PARLAMENTARE din Romania.

Presa rusa dedica spatii largi alegerilor parlamentare din Romania, prezentand rezultatele si comentand posibilele urmari ale acestui scrutin, dominat clar de coalitia guvernamentala de centru-stanga condusa de catre premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Coalitia de la guvernare a obtinut victoria la alegerile parlamentare din Romania, condusa de catre premierul Victor Ponta si presedintele senatului Crin Antonescu, titreaza vesti. ru, care .

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )