Libnet.ro
UNICEF

10:45

Bucuresti este primul oras din Europa Centrala si de Est care beneficiaza de UberGREEN, noul serviciu bazat pe o flota de masini 100% electrice

Adevărul Adevărul,
Bucuresti este primul oras din Europa Centrala si de Est care beneficiaza de UberGREEN, noul serviciu bazat pe o flota de masini 100% electrice

Uber lanseaza in Bucuresti UberGREEN, un nou serviciu cu masini 100% electrice, cu 0 emisii de carbon. Serviciul pilot incepe cu 20 de masini Renault Zoe si isi propune ca cel putin 10. 000 de oameni sa foloseasca serviciul pana la finalul lunii aprilie. continuă pe Adevărul

Singurul oras din Romania, aflat pe lista celor 100 de orase verzi ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform.

EuObserver: De ce a devenit Europa Centrala atat de eurosceptica?

Multi oameni sunt uimiti de turnura eurosceptica pe care a luat-o Europa Centrala. In definitiv, in ultimele doua decenii, regiunea a cunoscut o dezvoltare economica solida. Banii de la Bruxelles au curs din abundenta, ajutand la transformarea infrastructurii. Niciodata nu a fost Europa Centrala mai prospera si mai influenta, in contrast izbitor cu tumultuosul sau trecut. Asadar, de ce aceste resentimente? De ce unii considera Bruxelles-ul o noua Moscova? Motivele sunt trei, scrie EuObserver, citat de Rador.

Revine apetitul la risc pe bursele din Europa

Bursele din Europa au urcat ieri, revenind apetitul la risc al investitorilor.

De ce a devenit Europa Centrala eurosceptica

Democratiile insuficient consolidate, diferentele economice inca puternice dintre Vest si Est si standardele duble practicate de unele companii au dus la accentuarea resentimentului fata de Uniunea Europeana.

infrangere dureroasa pentru CSM Bucuresti. Romancele au pierdut primul loc din grupa, dupa meciul cu Gyor

CSM Bucuresti a pierdut dureros meciul retur cu Gyor din grupele Ligii Campionilor. Romancele au fost invinse categoric in Ungaria, scor 24-28. Campioana Romaniei rateaza insa sansa de a obtine prima.

Un oras din Italia vinde sute de case la pretul de 1 euro. Singura conditie pusa cumparatorilor

Un orasel din regiunea Barbagia, aflat pe insula Sardinia, vinde sute de case abandonate, la un pret simbolic de doar 1 euro. Ollolai risca sa se transforme intr-un oras-fantoma, dupa ce populatia a.

E oficial. Prima tara din Europa care interzice masinile diesel in orase

Un tribunal din orasul german Leipzig a decis marti ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii, o decizie care va afecta valoarea de revanzare a.

Studentul criminal din Bucuresti este fiul unui diplomat - FOTO

Studentul care si-a ucis iubita, dar si un vecin fiul unui fost oficial din Ambasada Libiei. Dupa ce a ucis-o pe fata,studentul libiana omorat si pisica fetei, iar apoi a iesit pe scara blocului.

Vreme rea in mai multe tari din Europa. MAE: Atentionari de calatorie pentru Ungaria, Ucraina, Polonia, Franta, Suedia, Irlanda

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis, marti, atentionara de calatorie in sase state europene din cauza vremii neprielnice. Ungaria Conditii meteorologice severe in perioada 27 - 28 februarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )