Libnet.ro
UNICEF

17:45

BUCURESTI: Piata Obor ramane deschisa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BUCURESTI: Piata Obor ramane deschisa

Desi in Hotarare privind impunerea unor masuri restrictive care sa limiteze raspandirea epidemiei de covid se prevede sistarea activitatilor din piete inchise, primarul Sectorului 2, Rad Mihaiu, anunta ca Piata Obor ramane deschisa. Mihaiu a precizat ca s-au asigurat toate conditiile pentru respectarea regulilor sanitare si a distantarii, astfel ca Directia de Sanatate Publica si-a dat acordul pentru ca piata sa ramana deschisa, potrivit g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Piata Obor ramane deschisa (Radu Mihaiu, primar Sectorul 2)

Piata Obor va ramane deschisa, a anuntat duminica, pe pagina sa de Facebook, Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, care a afirmat ca masurile implementate in ultimele zile au asigurat trasee de circulatie mai libere si ordonate, pastrarea distantei si o siguranta suficient de mare pentru respectarea recomandarilor sanitare de combatere a pandemiei de coronavirus.

Piata Obor din Capitala, cea mai mare din tara, ramane deschisa, in ciuda deciziei CNSU

Cea mai mare piata din tara, Piata Obor din Capitala, va ramane deschisa in perioada urmatoare, in ciuda deciziei CNSU de inchidere pe o perioada de 30 de zile a tuturor pietelor agroalimentare inchise.

Ce se intampla, de fapt, cu Piata Obor de luni. Primarul Sectorului 2 a facut anuntul radical

Primarul sectorului 2 a anuntat ce se intimpla, de fapt, cu Piata Obor, de luni. Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anuntat ca va muta tarabele din Piata Obor afara, in timp ce magazinele de la etaj vor ramane deschise in continuare. De asemenea, edilul spune ca Piata Obor si Cremenita isi vor putea muta .

Tarabele din piata Obor se vor muta afara. Am convins comerciantii sa suporte frigul pentru a putea continua

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu a anuntat, vineri, printr-o postare pe retelele de socializare ca Piata Obor, cea mai mare din Capitala, si Cremenita isi vor putea muta imediat activitatea in aer liber. Pentru Gemeni si Delfinului se cauta solutii, astfel incat comerciantii sa isi continue activitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )