Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata Obor din Capitala, cea mai mare din tara, ramane deschisa, in ciuda deciziei CNSU

Adevărul Adevărul,
Piata Obor din Capitala, cea mai mare din tara, ramane deschisa, in ciuda deciziei CNSU

Cea mai mare piata din tara, Piata Obor din Capitala, va ramane deschisa in perioada urmatoare, in ciuda deciziei CNSU de inchidere pe o perioada de 30 de zile a tuturor pietelor agroalimentare inchise. continuă pe Adevărul

Halucinant! Cum se comunica rezultatele testelor COVID-19 in judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara

In fata celei mai mari unitati spitalicesti din Salaj - judet in care rata de infectare este de 6,49 la mia de locuitori, zeci de oameni stau la coada in fiecare zi pentru a afla daca sunt sau nu infectati cu noul coronavirus.

Nuevo Dinamo, cea mai mare teapa din istoria fotbalului romanesc. Giovanni Becali, informatii de culise: Spaniolii nu vor continua

Investitorii spanioli deja intentioneaza sa se retraga, la doar cateva luni de cand au preluat Dinamo Bucuresti. Giovanni Becali, unul dintre oamenii din fotbalul romanesc aproiati de figurile importante ale.

Tarabele din piata Obor se vor muta afara. Am convins comerciantii sa suporte frigul pentru a putea continua

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu a anuntat, vineri, printr-o postare pe retelele de socializare ca Piata Obor, cea mai mare din Capitala, si Cremenita isi vor putea muta imediat activitatea in aer liber. Pentru Gemeni si Delfinului se cauta solutii, astfel incat comerciantii sa isi continue activitatea.

Alegeri SUA 2020 Cea mai mare surpriza a alegerilor

Da, presedintele Donald Trump a depasit cu mult asteptarile analistilor si sondajelor de opinie la votul de marti din nou. Dar cea mai mare surpriza a alegerilor americane din 2020 nu a fost Trump, care si-a vazut sansele de a castiga un nou mandat scufundandu-se, scrie CNN.

Piata Obor ramane deschisa (Radu Mihaiu, primar Sectorul 2)

Piata Obor va ramane deschisa, a anuntat duminica, pe pagina sa de Facebook, Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, care a afirmat ca masurile implementate in ultimele zile au asigurat trasee de circulatie mai libere si ordonate, pastrarea distantei si o siguranta suficient de mare pentru respectarea recomandarilor sanitare de combatere a pandemiei de coronavirus.

Ce se intampla, de fapt, cu Piata Obor de luni. Primarul Sectorului 2 a facut anuntul radical

Primarul sectorului 2 a anuntat ce se intimpla, de fapt, cu Piata Obor, de luni. Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anuntat ca va muta tarabele din Piata Obor afara, in timp ce magazinele de la etaj vor ramane deschise in continuare. De asemenea, edilul spune ca Piata Obor si Cremenita isi vor putea muta .

BUCURESTI: Piata Obor ramane deschisa

Desi in Hotarare privind impunerea unor masuri restrictive care sa limiteze raspandirea epidemiei de covid se prevede sistarea activitatilor din piete inchise, primarul Sectorului 2, Rad Mihaiu, anunta ca Piata Obor ramane deschisa. Mihaiu a precizat ca s-au asigurat toate conditiile pentru respectarea regulilor sanitare si a distantarii, astfel ca Directia de Sanatate Publica si-a dat acordul pentru ca piata sa ramana deschisa, potrivit g4media.

Localitatile din Cluj cu o incidenta a noilor infectari SARS-CoV-2 mai mare de 61.000 de locuitori. Cum a ajuns judetul sa surclaseze Capitala

Un numar de 14 localitati din judetul Cluj, inclusiv municipiul Cluj-Napoca, au inregistrat o incidenta mai mare de 6 noi infectari la 1. 000 de locuitori, potrivit datelor publicate, vineri, de Prefectura Cluj. Astfel, Judetul Cluj a trecut pe primul loc in topul celor 10 zone din tara cu o larga raspandire a noului coronavirus cu 722 de noi infectari inregistrate in ultimele 24 de ore.

Patronul unei terase din Capitala acuza politia pentru efectuarea unui control in care s-au numarat peretii in ce tara traim? (VIDEO)

Un patron de terasa din Capitala s-a aratat nemultumit de actiunea politistilor Sectiei 3, intreprinsa in cadrul localului pe care il detine. Acesta a postat pe internet o filmare in care surprinde oamenii.

Dan Petrescu va semna cel mai mare contract al carierei! Ce se intampla cu CFR Cluj

Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, iar partida cu AS Roma ar putea fi ultima pentru el la campioana Romaniei. GSP anunta ca antrenorul in varsta de 52 de ani are doua oferte imposibil de refuzat. Cea mai tentanta pare a fi cea de la Al Nasr, in Arabia Saudita. Seicii au pus .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )