Libnet.ro
UNICEF

06:45

Bucurestiul a avut cele mai mari tranzactii de preinchiriere de birouri din Europa Centrala si de Est

Adevărul Adevărul,
Bucurestiul a avut cele mai mari tranzactii de preinchiriere de birouri din Europa Centrala si de Est

Bucurestiul a atras in primul semestru cele mai mari doua tranzactii de preinchiriere de spatii de birouri din Europa Centrala si de Est Praga, Budapesta, Varsovia), respectiv Vodafone 16. 000 metri patrati in Bucharest One) si Orange 14. 000 metri patrati in Green Court Bucharest), potrivit DTZ. continuă pe Adevărul

Crezi ca ai ales facultatea potrivita? Uite care sunt joburile cu cele mai mari salarii la absolvire

Sunt primele tale zile ca student sau esti deja in ultimul an de facultate? Oricum ar fi, angajatorii te anunta ca cele mai bine platite joburi imediat dupa absolvire se invart in jurul sumei de 1. 000 de euro net. Totusi, pe lista nu se afla si joburi.

Cele mai mari gafe de securitate ale Secret Service

Seria incidentelor care ameninta securitatea celui mai puternic om al planetei continua chiar si dupa demisia directoarei Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu paza presedintelui american, scrie The Wall Street Journal.

Cele mai mari gafe de securitate ale Secret Service

Seria incidentelor care ameninta securitatea celui mai puternic om al planetei continua chiar si dupa demisia directoarei Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu paza presedintelui american, scrie The Wall Street Journal.

Cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi si sa nu regreti ca ai dat prea multi bani

Cele mai bune laptopuri sunt si cele mai scumpe. Daca n-ai probleme mari cu bugetul, noi facem lista celor care merita in acest moment. Acesta e un nou episod din campania Gadget de student. Am trecut pe lista laptopuri usoare, gadgeturi esentiale si laptopuri de buget. Era cazul sa vorbim si despre cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi pentru performanta ridicata. Am pus insa o frana bugetului. Daca la cele mai usoare laptopuri am ales suma de [].

Miliardarul rus Oleg Tinkoff ofera 1 milion euro pentru patru ciclisti daca vor participa in cele trei mari tururi

Oleg Tinkoff, proprietarul echipei de ciclism Tinkoff Saxo, le-a promis rutierilor Alberto Contador, Chris Froome, Vincenzo Nibali si Nairo Quintana ca vor primi fiecare cate 250. 000 euro daca in 2015 vor participa in toate cele trei mari tururi ale lumii.

Care sunt cele mai frumoase carti din Romania, din punct de vedere al graficii

Volumul Serii. Multipli. Realisme. , de Nicu Ilfoveanu, a castigat premiul I la concursul national de design de carte Cele mai frumoase carti din Romania, laureatii editiei din 2014 fiind anuntati luni seara, la gala de premiere care a avut loc la UNAgaleria din Bucuresti.

Top 6 hoteluri cu cele mai confortabile paturi din lume!

Atunci cand iti alegi un loc in care sa-ti petreci vacanta, cu siguranta te gandesti si la confortul pe care un hotel ti-l poate oferi. Si pe langa decoratiunile de lux, patul reprezinta un element esential. De ce? Pentru ca in vacanta iti doresti, pe langa distractie si locuri frumoase cu care sa-ti bucuri ochii, sa te odihnesti in cele mai optime conditii! .

Cele mai bune alimente care ajuta la tratarea cancerului

Cancerul este unul dintre cele mai grave maladii, care afecteaza atat femeile, cat si barbatii. Din acest motiv a devenit din ce in ce mai important sa stim ca alimentele nu doar hranesc organismul, ci au si proprietati anticancer.

Cele mai periculoase 4 minciuni la care sa renunti

De multe ori ne mintim singuri, ca sa putem trece mai usor peste unele probleme. Chiar daca par nevinovate, aceste minciuni sunt foarte periculoase si ar trebui sa renunti la ele. Iata cele mai periculoase 4.

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Grecia nu avea atestat profesional

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente din istoria Greciei nu avea atestat profesional, a anuntat Autoritatea Rutiera Romana. Soferul este acuzat acum de omor din culpa. Cinci oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )