Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai periculoase 4 minciuni la care sa renunti

Antena3 Antena3,
Cele mai periculoase 4 minciuni la care sa renunti

De multe ori ne mintim singuri, ca sa putem trece mai usor peste unele probleme. Chiar daca par nevinovate, aceste minciuni sunt foarte periculoase si ar trebui sa renunti la ele. Iata cele mai periculoase 4. continuă pe Antena3

Cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi si sa nu regreti ca ai dat prea multi bani

Cele mai bune laptopuri sunt si cele mai scumpe. Daca n-ai probleme mari cu bugetul, noi facem lista celor care merita in acest moment. Acesta e un nou episod din campania Gadget de student. Am trecut pe lista laptopuri usoare, gadgeturi esentiale si laptopuri de buget. Era cazul sa vorbim si despre cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi pentru performanta ridicata. Am pus insa o frana bugetului. Daca la cele mai usoare laptopuri am ales suma de [].

Cele mai performante laptopuri pe care sa dai banii in aceasta perioada

Daca bugetul nu este o problema cand cumperi un gadget, Playtech are o lista cu cele mai performante laptopuri pe care sa dai banii in acest moment.

Care sunt cele mai frumoase carti din Romania, din punct de vedere al graficii

Volumul Serii. Multipli. Realisme. , de Nicu Ilfoveanu, a castigat premiul I la concursul national de design de carte Cele mai frumoase carti din Romania, laureatii editiei din 2014 fiind anuntati luni seara, la gala de premiere care a avut loc la UNAgaleria din Bucuresti.

Crezi ca ai ales facultatea potrivita? Uite care sunt joburile cu cele mai mari salarii la absolvire

Sunt primele tale zile ca student sau esti deja in ultimul an de facultate? Oricum ar fi, angajatorii te anunta ca cele mai bine platite joburi imediat dupa absolvire se invart in jurul sumei de 1. 000 de euro net. Totusi, pe lista nu se afla si joburi.

Top 6 hoteluri cu cele mai confortabile paturi din lume!

Atunci cand iti alegi un loc in care sa-ti petreci vacanta, cu siguranta te gandesti si la confortul pe care un hotel ti-l poate oferi. Si pe langa decoratiunile de lux, patul reprezinta un element esential. De ce? Pentru ca in vacanta iti doresti, pe langa distractie si locuri frumoase cu care sa-ti bucuri ochii, sa te odihnesti in cele mai optime conditii! .

Cele mai bune alimente care ajuta la tratarea cancerului

Cancerul este unul dintre cele mai grave maladii, care afecteaza atat femeile, cat si barbatii. Din acest motiv a devenit din ce in ce mai important sa stim ca alimentele nu doar hranesc organismul, ci au si proprietati anticancer.

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Grecia nu avea atestat profesional

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente din istoria Greciei nu avea atestat profesional, a anuntat Autoritatea Rutiera Romana. Soferul este acuzat acum de omor din culpa. Cinci oameni.

FOTO Cele mai frumoase plaje din Caraibe

Insulele Caraibe reprezinta fara indoiala una dintre cele mai exotice destinatii de vacanta. Situate in sud-estul Americii de Nord, sutele de insule care compun regiunea Caraibe ofera celor care le viziteaza zeci de plaje perfecte pentru amatorii de sporturi acvatice sau pentru cei care vor doar sa se relaxeze stand la Soare.

FOTOREPORTAJ Specializarile cele mai cautate de romani la RIUF: Medicina si IT

Tinerii care pleaca la studii in strainatate cauta specializari precum computer science, medicina si inginerie in loc de materiile mai umaniste care erau la mare cautare in urma cu cativa ani. Acestea au fost cele mai accesate domenii de studiu la editia de toamna a Targului RIUF, care se incheie duminica si care a adus peste 50 de universitati de peste hotare.

Bucurestiul a avut cele mai mari tranzactii de preinchiriere de birouri din Europa Centrala si de Est

Bucurestiul a atras in primul semestru cele mai mari doua tranzactii de preinchiriere de spatii de birouri din Europa Centrala si de Est Praga, Budapesta, Varsovia), respectiv Vodafone 16. 000 metri patrati in Bucharest One) si Orange 14. 000 metri patrati in Green Court Bucharest), potrivit DTZ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )