Libnet.ro
UNICEF

23:01

Bucurestiul, intr-un top al celor mai vizitate 132 de orase din lume

Adevărul Adevărul,
Bucurestiul, intr-un top al celor mai vizitate 132 de orase din lume

Bucurestiul se afla printre cele 132 de orase din lume preferate de turistii straini, cu mai putin de un milion de vizitatori estimati pentru acest an, conform raportului MasterCardGlobal Destination Cities Index, lansat miercuri, primul loc fiind ocupat de Londra. continuă pe Adevărul

Bucurestiul, la coada topului celor mai vizitate orase din lume

Capitala Romaniei ocupa locul 90 intr-un clasament al celor 132 cele mai vizitate orase ale lumii, la mare distanta de primele clasate, atat in ceea ce priveste numarul de turisti straini atrasi, cat si din punct de vedere al incasarilor obtinute.

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Transfagarasanul, in topul celor mai palpitante drumuri din lume

Transfagarasanul ajunge din nou in topurile internationale. De data aceasta, jurnalistii de la Yahoo Travel il plaseaza pe locul al doilea intr-un clasament al celor mai frumoase, dar periculoase drumuri din lume.

TOP: cele mai mari companii in functie de cifra de afaceri

Grupul american de retail Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in functie de cifra de afaceri, inaintea unor grupuri petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului publicat luni de revista Fortune. Cifra de afaceri cumulata a.

Topul celor mai riscante tari pentru afaceri. Romania ocupa locul 26 din 43 de economii emergente

Romania este mai riscanta pentru afaceri decat state precum Bulgaria, Ungaria, China, Chile si Malaysia, ocupand locul 26 in randul a 43 de tari emergente clasificate de Bloomberg de la cea mai putin sigura, Venezuela, la cea mai sigura, Taiwan, relateaza agentia Bloomberg, citata de Mediafax.

Un business profitabil: topul celor mai mari firme de paza din Romania

Siguranta costa, iar acest lucru este dovedit mai ales de evolutia raportata de catre cei mai mari zece jucatori de profil din Romania. O singura companie, cu cele doua divizii separate pe care activeaza, a raportat pierderi, in timp ce restul de opt.

Topul celor mai riscante tari pentru afaceri. Ce loc ocupa Romania

Romania este mai riscanta pentru afaceri decat state precum Bulgaria, Ungaria, China, Chile si Malaysia, ocupand locul 26 in randul a 43 de tari emergente clasificate de Bloomberg de la cea mai putin sigura, Venezuela, la cea mai sigura, Taiwan.

Un business profitabil: topul celor mai mari firme de paza din Romania

Siguranta costa, iar acest lucru este dovedit mai ales de evolutia raportata de catre cei mai mari zece jucatori de profil din Romania. O singura companie, cu cele doua divizii separate pe care activeaza, a raportat pierderi, in timp ce restul de opt jucatori au incheiat anul trecut pe profit.

Ascensiunea celor mai influenti oameni din lume. 10 personalitati care si-au inceput cariera de la munca de jos

Multi din cei mai influenti si bogati oameni ai lumii si-au inceput cariera de la munca de jos. Wall-Street. ro iti prezinta 10 personalitati de succes care, potrivit Business Insider , si-au inceput cariera cu locuri de munca modeste, dar au avut o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )