Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bucurestiul, la coada topului celor mai vizitate orase din lume

România Liberă România Liberă,
Bucurestiul, la coada topului celor mai vizitate orase din lume

Capitala Romaniei ocupa locul 90 intr-un clasament al celor 132 cele mai vizitate orase ale lumii, la mare distanta de primele clasate, atat in ceea ce priveste numarul de turisti straini atrasi, cat si din punct de vedere al incasarilor obtinute. continuă pe România Liberă

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Bucurestiul, intr-un top al celor mai vizitate 132 de orase din lume

Bucurestiul se afla printre cele 132 de orase din lume preferate de turistii straini, cu mai putin de un milion de vizitatori estimati pentru acest an, conform raportului MasterCardGlobal Destination Cities Index, lansat miercuri, primul loc fiind ocupat de Londra.

Transfagarasanul, in topul celor mai palpitante drumuri din lume

Transfagarasanul ajunge din nou in topurile internationale. De data aceasta, jurnalistii de la Yahoo Travel il plaseaza pe locul al doilea intr-un clasament al celor mai frumoase, dar periculoase drumuri din lume.

Ascensiunea celor mai influenti oameni din lume. 10 personalitati care si-au inceput cariera de la munca de jos

Multi din cei mai influenti si bogati oameni ai lumii si-au inceput cariera de la munca de jos. Wall-Street. ro iti prezinta 10 personalitati de succes care, potrivit Business Insider , si-au inceput cariera cu locuri de munca modeste, dar au avut o.

Klose l-a devansat pe Ronaldo si a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a inscris al 16-lea sau gol la un turneu final, marti, la Belo Horizonte, in semifinala cu Brazilia, informeaza.

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

Italia: Mai multe strazi din Milano, complet inundate, in urma unei furtuni puternice

Mai multe strazi din Milano au fost complet inuindate, in urma unei furtuni puternice, care s-a abatut asupra regiunilor din nordul Italiei, dupa cum a relatat marti La Repubblica. Autoritatile municipale au.

VIDEO Klose, cel mai bun marcator din istoria CM. Cum a marcat cele 16 goluri

Veteranul Miroslav Klose a marcat impotriva Braziliei si a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatului Mondial cu 16 reusite. vezi cum s-au marcat cele 16 goluri.

Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia zincului a atins ieri, pe piata din Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, pe fondul declinului stocurilor de profil, respectiv al estimarilor Morgan Stanley potrivit carora piata din domeniu va beneficia de pe urma evolutiei economiei Chinei.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1:00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )