Libnet.ro
UNICEF

22:45

Bugatti a lansat ultimul si cel mai valoros Veyron din colectia Bugatti Legends - Veyron Ettore Bugatti

Adevărul Adevărul,
Bugatti a lansat ultimul si cel mai valoros Veyron din colectia Bugatti Legends - Veyron Ettore Bugatti

Ajuns la final de cariera, modelul Veyron isi va prezenta in decursul saptamanii viitoare cea mai de pret varianta, cea dedicata fondatorului Ettore Bugatti. Aceasta este cea de-a sasea si in acelasi timp ultima dintr-o colectie impresionanta, denumita Bugatti Legends. continuă pe Adevărul

FAO: Preturile alimentelor, la cel mai redus nivel din ultimele sase luni

Preturile internationale ale produselor alimentare au inregistrat, in iulie, cel mai redus nivel din ultimele sase luni, potrivit indicelui masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), care arata ca aceasta evolutie a urmat scaderii preturilor cerealelor, produselor lactate si uleiurilor vegetale.

Cel mai batran primar din Transilvania va fi condus sambata pe ultimul drum

Sambata va fi condus pe ultimul drum Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania. Acesta a decedat miercuri, intr-o clinica din Cluj-Napoca din cauza unor probleme cardiace.

Comenzile industriale din Germania, in cel mai important declin din ultimii trei ani

Comenzile industriale din Germania au scazut in iunie, comparativ cu luna anterioara, in conditiile in care instabilitatea geopolitica din Rusia a pus presiuni majore pe cerere.

Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania a fost condus pe ultimul drum

Sambata, Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania a fost condus pe ultimul drum in Ciceu-Mihaiesti, comuna unde s-a nascut si pe care a ajuns sa o conduca la pensie. La 70 de ani, Constantin Rusu a preluat fraiele comunei Ciceu-Mihaiesti, pe care a condus-o pret de 10 ani. in data de 6 august Constantin Rusu s-a stins la 79 de ani.

Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania, a fost condus pe ultimul drum

Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania, a fost condus sambata pe ultimul drum in Ciceu-Mihaiesti, comuna unde s-a nascut si pe care a ajuns sa o conduca la pensie. La 70 de ani, Constantin Rusu a preluat fraiele comunei Ciceu-Mihaiesti, pe care a condus-o pret de 10 ani. in data de 6 august Constantin Rusu s-a stins din viata. Avea 79 de ani.

Cel mai mare pod din PET-uri din lume va fi vandut pe bucati. Oferta este la jumatate de pret

Sambata va incepe demolarea celui mai mare pod de PET-uri din lume, care a stat doua saptamani pe Bega, in spatele Catedralei Mitropolitane.

A murit Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania

Miercuri dupa-masa s-a stins Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania, care conducea comuna Ciceu-Giurgesti de 10 ani. Se pare ca acesta avea probleme cardiace de mai multi ani.

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Dacia Sandero, cel mai bine vandut model romanesc in Europa

Cel mai bine vandut model de autoturism asamblat in Romania pe piata europeana a fost in primul semestru al anului Sandero, cu 77. 400 de unitati, in crestere cu 37%, locul secund fiind ocupat tot de un produs de la Pitesti, Dacia Duster.

Cel mai mare oras crestin din Irak, preluat de insurgenti

Insurgentii au preluat controlul asupra Qaraqosh, cel mai mare oras crestin din Irak, situat in apropiere de Mosul nord), si asupra zonelor din jurul acestuia, abandonate in cursul noptii de fortele kurde, au.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )